Antena Căutare

Dancing on Ice - Vis în doi, 12 martie 2022. Cine a fost eliminat. Echipele care au ajuns la duel

Iată că, după antrenamente intense pe gheață, pentru a realiza dansuri inedite, două dintre echipele de la Dancing on Ice - Vis în doi, 12 martie 2022 trebuie să se dueleze.

Dancing on Ice - Vis în doi, 12 martie 2022. Cum au dansat cele două echipe de la duel. Iată cine a fost eliminat Galerie
Dancing on Ice - Vis în doi, 12 martie 2022. Cum au dansat cele două echipe de la duel. Iată cine a fost eliminat | Antena 1

Iulia Albu și Marian, dar și Cătălin Cazacu și partenera lui trebuie să prezinte un dans pe gheață care să fie executat atât de bine, încât să poată rămână în competiție. Însă cu toate aceste eforturi depuse, o echipă tot trebuie să părăsească emisiunea, iar visul lor se va nărui în această seară.

Iulia Albu și Marian și Cătălin Cazacu și Codruța se duelează pentru a rămâne în competiție. Cât de bine s-au descurcat

Iată că, punctajele cele mai mici din această ediție și din cea trecută au fost obținute de echipele Iulia Albu și Marian și Cătălin Cazacu și Codruța Moiseanu care au fost nevoite să intre la duel. Acestea au făcut tot ce l-a stat în putință pentru a reuși să rămână în competiție și să lupte pentru visul lor.

„Iulia Albu ai evoluat foarte mult. Cu toții sunteți talentați”, spune Mihai Petre care a votat ca în competiție să rămână perechea formată din Cătălin Cazacu și Codruța.

„Este clar că ambele perechi au evoluat foarte mult. Codruța, s-a văzut dinamismul în echipa voastră. La voi, Marian și la tine Iulia se vede o evoluție. Numai fața ta radiază, ești o altă Iulia”, a spus Elwira Petre care a votat ca în competiție să rămână Iulia Albu și Marian Prisacaru.

„Îmi place că trebuie să fim până aici să avem presiune. Ambele echipe s-au mișcat mult mai bine și au făcut progrese. Mi-a plăcut tare mult la amândouă echipele”, spune Simona Pungă care a ales să voteze pozitiv cu Codruța și Cătălin Cazacu.

„Îmi revine misiunea de a alege eu. Felicit ambele cupluri. Iulia a ascultat, nu te-ai mai uitat la patine, ai avut mai mult contact vizual”, a spus Cornel Gheorghe care a decis ca echipa formată din Iulia Albu și Marian să rămână în competiție.

Echipa formată din Cătălin Cazacu și Codruța Moiseanu a fost eliminată din competiția Dancing on Ice - Vis în doi 2022

După eforturi intense și atrenamente în care și-au dat tot interesul pentru a se ridica la nivelul cerut de sompetiție, Cătălin Cazacu și Codruța Moseanu trebuie să părăsească această competiție, după ce au obținut punctajul cel mai mic dintre echipe.

„Îmi pare rău că nu am reușit să o duc pe Codruța mai departe în competiție. Mergem la soare, că e frig aici”, spune Cătălin Cazacu.

Cum își poți vota echipa preferată de la Dancing on ice - Vis în doi

Nouă celebrități au acceptat provocarea Dancing on Ice - Vis în doi și vor patina în direct în fiecare săptămână cu partenerii lor profesioniști. Iulia Albu, Sore, Ruby, Cosmin Natanticu, Nicolai Tand, Oase, Jean Gavril, Carmen Grebenișan și Cătălin Cazacu vor face pereche cu alți nouă patinatori profesioniști pentru a realiza un show de neuitat.

Telespectatorii Antena 1 vor avea ocazia să își voteze echipa preferată de la Dancing on ice - Vis în doi pentru a o duce cât mai aproape de Marea Finală. La scurt timp de la momentele senzaționale ale vedetelor alături de partenerii lor și de la notarea juraților, prezentatorii show-ului de dans pe gheață vor anunța „Start Vot”, iar publicul va avea timp să își aleagă prestația favorită.

Oamenii din fața micilor ecrane își pot vota favoriți prin SMS sau aplicație, pentru o perioadă ce va fi comunicată în cadrul emisiunii. Voturile telespectatorilor se contorizează pentru fiecare pereche ce a evoluat în edițiile respective, adunându-se la notele acordate de către jurați. Așadar, clasamentul din fiecare ediție se va realiza ținând cont atât de notele juriului cât și de voturile telespectatorilor, fiind calculate într-un mod egal.

În Marea Finală Dancing on Ice - Vis în doi vor intra doar 3 perechi rămase în concurs în urma etapelor anterioare ale emisiunii. Show-ul de dans pe gheață poate fi vizionat în fiecare sâmbătă live, de la 20.00, la Antena 1.

Fiecare pereche lupta pentru a fi desemnată câștigătoarea emisiunii concurs, dar și pentru realizarea unui vis al unuia dintre partenerii perechii respective. Cel care va beneficia de marele premiu în valoare de 50.000 de euro va fi patinatorul profesionist al echipei câștigătoare.

În prima ediție Dancing on Ice – Vis în doi, pe gheață vor intra 5 perechi. Fiecare dintre acestea va primi un punctaj atât din partea juriului, format din Cornel Gheorghe, Simona Pungă, Mihai și Elwira Petre, cât și din partea telespectatorilor, care pot vota prin SMS și prin intermediul aplicației Antena 1.

Ponderea punctajului este de 50% - juriu, 50% - telespectatori. În cea de-a doua ediție a show-ului, vor patina celelalte 4 perechi din concurs. La finalul prestației lor, se va face un clasament cu toate cele 9 perechi. Ultimele doua clasate vor intra la duel, urmând ca cea care obține cel mai mic punctaj să părăsească competiția.

Dancing on Ice – Vis in doi, 12 martie 2022. Iată cum arată clasamentul final al celei de-a doua ediții... Cătălin Cazacu și Codruța au părăsit competiția Dancing on Ice – Vis în doi. Cea de-a doua ediţie a show-ului, lider de ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x