Antena Căutare

Dancing on Ice - Vis în doi, 16 aprilie 2022. Elwira Petre și Simona Pungă au purtat două rochii spectaculoase în semifinală

Elwira Petre și Simona Pungă au oferit publicului o priveliște spectaculoasă în semifinala Dancing on Ice - Vis în doi. Cele două jurate au apelat la ținute remarcabil în această seară importantă.

Colaj cu Elwira Petre și Simona Punga la Dancing on Ice - Vis în doi Galerie
Elwira Petre și Simona Pungă au oferit publicului o priveliște spectaculoasă în semifinala Dancing on Ice - Vis în doi. | Antena 1

Dancing on Ice - Vis în doi se apropie de sfârșit, motiv pentru care publicul a savurat din plin semifinala show-ului de pe 16 aprilie 2022. Telespectatorii au avut ocazia, de-a lungul timpului, să vadă parcursul echipelor rămase în competiție, situațiile imprevizibile prin care au trecut concurenții și ținutele spectaculoase ale juratelor.

Citește și: Simona Pungă este un om determinat, pasionat și ambițios: „Atunci când e cazul să renunți, trebuie să o iei de la capăt”

Elwira Petre și Simona Pungă s-au făcut rapid remarcate în cele șase ediții ale emisiunii de dans pe gheață. Cele două au impresionat cu aparițiile lor impecabile în cele mai provocatoare piese vestimentare.

Citește și: Dancing on Ice - Vis în doi, 9 aprilie 2022. Andreea Bălan a făcut spectacol vizual pe scena emisiunii cu dansuri pe piese Andre

În semifinala Dancing on Ice - Vis în doi, juratele show-ului au acaparat toată atenția colegilor din platou și a publicului cu ținutele lor. Acestea au renunțat la inhibiții și au îmbrăcat outfit-uri incendiare pentru a marca ediția cu tematica folclorului internațional.

Elwira Petre, rochia neagră cu crăpătură abisală pe picior

Elwira Petre a cucerit simpatia telespectatorilor de la prima sa apariție televizată. Jurata de la Dancing on Ice - Vis în doi se mândrește cu un aspect fizic de invidiat, o familie minunată și o carieră de succes.

În cele șase ediții ale show-ului de dans pe gheață difuzate pe Antena 1, soția lui Mihai Petre a dovedit tuturor că este posesoarea unui trup perfect. Aceasta nu a ezitat să îmbrace ținute provocatoare prin care să își expună formele corpului.

Citește și: Dancing on Ice - Vis în doi, 9 aprilie 2022. Sore și Grațiano Dinu s-au descurcat frumos pe gheață. Iată ce au spus jurații

În semifinala de la Dancing on Ice - Vis în doi, Elwira Petre a decis să apeleze la o rochie senzațională, așa cum i-a obișnuit pe fanii săi. Ținuta i-a scos în evidență frumoasele trăsături ale feței, abdomenul plat și picioarele subțiri.

Simona Pungă, ținuta fără bretele care i-a lăsat la vedere umerii goi

Deși este o prezență discretă în mediul online, Simona Pungă nu s-a temut să îmbrace ținute provocatoare în cadrul show-ului de dans pe gheață. Jurata a întors privirile oamenilor de acasă cu aspectul său fizic impecabil de-a lungul timpului.

Pentru că se mândrește cu o siluetă de invidiat, antrenoarea de patinaj artistic nu a ezitat să poarte o ținută care să-i evidențieze talia, în semifinala de la Dancing on Ice - Vis în doi.

Simona Pungă a asortat cu rochia albă și fără bretele o coafură simplă, un machiaj discret și mai multe bijuterii.

Cum se votează la Dancing on Ice – Vis în doi

Dancing on Ice – Vis în doi reprezintă o adevărată provocare pentru cele nouă vedete și patinatorii lor profesioniști. Iulia Albu, Sore, Ruby, Cosmin Natanticu, Nicolai Tand, Oase, Jean Gavril, Carmen Grebenișan și Cătălin Cazacu sunt celebritățile care își vor depăși limitele și vor realiza momente de patinaj artistic.

În prima ediție a show-ului de dans pe gheață vor intra 5 perechi. Fiecare dintre acestea va primi un punctaj atât din partea juriului, format din Cornel Gheorghe, Simona Pungă, Mihai și Elwira Petre, cât și din partea telespectatorilor, care pot vota prin SMS la 1272 și prin intermediul aplicației Antena 1.

Ponderea punctajului este de 50% - juriu, 50% - telespectatori. În cea de-a doua ediție a show-ului, vor patina celelalte 4 perechi din concurs. La finalul prestației lor, se va face un clasament cu toate cele 9 perechi. Ultimele doua clasate vor intra la duel, urmând ca cea care obține cel mai mic punctaj să părăsească competiția.

Emoțiile, tensiunile și presiunea vor fi simțite la cote maxime de către cele nouă echipe și partenerii lor, dar și de publicul de acasă. Telespectatorii se vor bucura din plin de noua experiență alături de perechea favorită.

Show-ul Dancing on Ice - Vis în doi va putea fi urmărit live în fiecare sâmbătă, de la ora 20.00, la Antena 1.

Dancing on Ice - Vis în doi, 16 aprilie 2022. Irina Fodor, rochia lungă cu decupaj provocator. Ce detaliu a lăsat la ved... Dancing on Ice - Vis în doi, 16 aprilie 2022. Sore și Grațiano Dinu au dansat în stil japonez pe scena de gheață. Ce a z...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x