Antena Căutare

Dancing on Ice - Vis în doi, 9 aprilie 2022. Andreea Bălan a făcut spectacol vizual pe scena emisiunii cu dansuri pe piese Andre

Andreea Bălan a făcut show complet pe scena de la Dancing on Ice - Vis în doi 2022 cu un dans impecabil pentru care a făcut repetiții îndelungate.

Dancing on Ice - Vis în doi, 9 aprilie 2022. Andreea Bălan a făcut spectacol vizual pe scena emisiunii Galerie
Dancing on Ice - Vis în doi, 9 aprilie 2022. Andreea Bălan a făcut spectacol vizual pe scena emisiunii | Antena 1

Andreea Bălan a fost surpriza serii de 9 aprilie la Dancing on Ice - Vis în doi 2022. Frumoasa vedetă a arătat impecabil pe scenă și mișcările sale au făcut publicul să o aplaude neîncetat.

Andreea Bălan a dansat superb pe gheața de la Dancing on Ice - Vis în doi, 9 aprilie 2022

Andreea Bălan știe să facă show de fiecare dată. Fanii emisiunii au putut-o vedea pe blondină dansând într-un stil superb, pe scena Dancing on Ice - Vis în doi, iar publicul a aplaudat-o puternic.

Aceasta a dansat pe mai multe piesă de la Andre cu care a făcut senzație la începutul anilor 2000.

Vedeta de la Antena 1 a pregătit o coregrafie de zile mari și a fost neîncetat cu zâmbetul pe buze, semn că experiența aceasta i-a plăcut la nebunie. Iată ce i-au spus jurații emisiunii.

„Am avut emoții foarte mari, am noroc de un partener foarte ambițios, facem echipă bună”, spune Andreea Bălan.

„Bună, Andreea. În primul rând i-as da nota 10 pentru curaj, e un dram de nebunie”, spune Mihai Petre.

Cum îți poți vota echipa preferată de la Dancing on ice - Vis în doi

Nouă celebrități au acceptat provocarea Dancing on Ice - Vis în doi și vor patina în direct în fiecare săptămână cu partenerii lor profesioniști. Iulia Albu, Sore, Ruby, Cosmin Natanticu, Nicolai Tand, Oase, Jean Gavril, Carmen Grebenișan și Cătălin Cazacu vor face pereche cu alți nouă patinatori profesioniști pentru a realiza un show de neuitat.

Telespectatorii Antena 1 vor avea ocazia să își voteze echipa preferată de la Dancing on ice - Vis în doi pentru a o duce cât mai aproape de Marea Finală. La scurt timp de la momentele senzaționale ale vedetelor alături de partenerii lor și de la notarea juraților, prezentatorii show-ului de dans pe gheață vor anunța „Start Vot”, iar publicul va avea timp să își aleagă prestația favorită.

Oamenii din fața micilor ecrane își pot vota favoriți prin SMS sau aplicație, pentru o perioadă ce va fi comunicată în cadrul emisiunii. Voturile telespectatorilor se contorizează pentru fiecare pereche ce a evoluat în edițiile respective, adunându-se la notele acordate de către jurați. Așadar, clasamentul din fiecare ediție se va realiza ținând cont atât de notele juriului cât și de voturile telespectatorilor, fiind calculate într-un mod egal.

În Marea Finală Dancing on Ice - Vis în doi vor intra doar 3 perechi rămase în concurs în urma etapelor anterioare ale emisiunii. Show-ul de dans pe gheață poate fi vizionat în fiecare sâmbătă live, de la 20.00, la Antena 1.

Fiecare pereche lupta pentru a fi desemnată câștigătoarea emisiunii concurs, dar și pentru realizarea unui vis al unuia dintre partenerii perechii respective. Cel care va beneficia de marele premiu în valoare de 50.000 de euro va fi patinatorul profesionist al echipei câștigătoare.

În prima ediție Dancing on Ice – Vis în doi, pe gheață vor intra 5 perechi. Fiecare dintre acestea va primi un punctaj atât din partea juriului, format din Cornel Gheorghe, Simona Pungă, Mihai și Elwira Petre, cât și din partea telespectatorilor, care pot vota prin SMS și prin intermediul aplicației Antena 1.

Ponderea punctajului este de 50% - juriu, 50% - telespectatori. În cea de-a doua ediție a show-ului, vor patina celelalte 4 perechi din concurs. La finalul prestației lor, se va face un clasament cu toate cele 9 perechi. Ultimele doua clasate vor intra la duel, urmând ca cea care obține cel mai mic punctaj să părăsească competiția.

Dancing on Ice - Vis în doi, 9 aprilie 2022. Oase și Andreea Ureche au prezent un dans pe gheață superb. Ce a spus Mihai... Dancing on Ice - Vis în doi, 9 aprilie 2022. Cum arată clasamentul show-ului în ediția de astăzi a emisiunii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x