Antena Căutare

Dancing on Ice - Vis în doi, 9 aprilie 2022. Oase și Andreea Ureche au prezent un dans pe gheață superb. Ce a spus Mihai Petre

Oase și Andreea Ureche au reușit să facă show pe scena de la Dancing on Ice - Vis în doi 2022, cu un dans superb.

Colaj cu Andreea Ureche și Oase la Dancing on Ice - Vis în doi Galerie
Oase și Andreea Ureche au reușit să facă show pe scena de la Dancing on Ice - Vis în doi 2022, cu un dans superb. | Antena 1

Oase și Andreea Ureche au propus un dans impecabil în noua ediție de la Dancing on Ice - Vis în doi, 9 aprilie 2022, unde i-au fermecat pe jurații cu o coregrafie care a avut la bază o piesă celebră a anilor ΄90 - 2000. Cei doi par să fie mai pregătiți ca niciodată să câștige premiul cel mare.

Oase și Andreea Ureche, dans superb executat pe gheață la Dancing on ice - Vis în doi, 9 aprilie 2022

Oase și Andreea Ureche s-au descurcat foarte bine pe gheață, unde au dansat pentru un caz special. „Andreea e prietena mea cea mai bună, am decis că visul meu se va continua prin ea. Toți sportivii care vor să ajungă departe trebuie să plece. Este foarte scump. Antrenamentele sunt foarte scumpe, doar familia le poate susține. În România nu prea sunt patinoare. Am toată încrederea în Andreea”, a spus Andreea Ureche despre cauza pentru care dansează.

„Ne înfrângem temerile noastre. M-a luat amețeala, mi-am dat seama că e ceva serios. Trebui să ies de pe gheața asta. M-am panicat, că nu puteam să calc cu stângul”, au spus cei doi coechipieri în cadrul repetițiilor din această săptămână.

Jurizare Oase și Andreea Ureche la Dancing on ice - Vis în doi, 9 aprilie 2022

„Minusul la voi ar fi liniile, formele pe care le descrieți, plusul ar fi ritmul și cum gestionați coregrafia. Depășiți pbstacolele cu cel mai mare entuziasm posibil”, a spus Mihai Petre care le-a oferit nota 8.

„Energia voastră poate să meargă extrem de bine sau extrem de rău. Azi a mers foarte bine. Un sfat pentru viitor - ai grijă la brațe. Acum, la final, detaliile sunt importante”, a spus Elwira Petre care le-a oferit nota 8,5.

„Oase, ai fost un pic mai stingher în această seară. Cred că acea accidentare de la genunchi de afectează. După piruete, fizează acolo. Un pic mai atent la finalizare, respiră pe finalul elementelor tehnice”, a spus Cornel Gheorghe care le-a oferit nota 8.

„A fost un program munict și la antrenamente, dar și astăzi. Mi-a plăcut foarte mult. Clar avem un mic dezavantaj statura. Provocarea a fost bine executată”, a spus Simona Pungă care le-a oferit nota 8,5.

Concurenții Dancing on Ice - Vis în doi vor dansa pe o piesă reprezentativă anilor ΄90 - 2000

Gheața este lustruită, patinele ascuțite și concurenții pregătiți pentru noul show live de mâine seară. Cele cinci perechi rămase în competiția Dancing on Ice – Vis în doi vor face spectacol într-o ediție ce va avea ca tematică cele mai cunoscute melodii românești ale anilor ΄90 - 2000.

Sore și Grațiano, Carmen Grebenișan și Lilian, Ruby și Zsolt, Oase și Andreea, dar și Jean Gavril și Ana vor da timpul înapoi și vor aduce la viață cele mai îndrăgite melodii românești.

Cu fiecare ediție care trece, pretențiile juraților de la concurenți sunt din ce în ce mai mari. Provocarea săptămânii primită de cele cinci cupluri din partea juraților Simona Pungă și Cornel Gheorghe este de a executa două arcuri interioare cu fața, urmate de două seturi de treiuri cu chasse, plus compas și o piruetă sus cu minim 3 rotații. Trei ediții îi mai despart pe concurenți de marea finală Dancing on Ice – Vis în doi și de premiul de 50.000 de Euro.

Cum îți poți vota echipa preferată de la Dancing on ice - Vis în doi

Nouă celebrități au acceptat provocarea Dancing on Ice - Vis în doi și vor patina în direct în fiecare săptămână cu partenerii lor profesioniști. Iulia Albu, Sore, Ruby, Cosmin Natanticu, Nicolai Tand, Oase, Jean Gavril, Carmen Grebenișan și Cătălin Cazacu vor face pereche cu alți nouă patinatori profesioniști pentru a realiza un show de neuitat.

Telespectatorii Antena 1 vor avea ocazia să își voteze echipa preferată de la Dancing on ice - Vis în doi pentru a o duce cât mai aproape de Marea Finală. La scurt timp de la momentele senzaționale ale vedetelor alături de partenerii lor și de la notarea juraților, prezentatorii show-ului de dans pe gheață vor anunța „Start Vot”, iar publicul va avea timp să își aleagă prestația favorită.

Oamenii din fața micilor ecrane își pot vota favoriți prin SMS sau aplicație, pentru o perioadă ce va fi comunicată în cadrul emisiunii. Voturile telespectatorilor se contorizează pentru fiecare pereche ce a evoluat în edițiile respective, adunându-se la notele acordate de către jurați. Așadar, clasamentul din fiecare ediție se va realiza ținând cont atât de notele juriului cât și de voturile telespectatorilor, fiind calculate într-un mod egal.

În Marea Finală Dancing on Ice - Vis în doi vor intra doar 3 perechi rămase în concurs în urma etapelor anterioare ale emisiunii. Show-ul de dans pe gheață poate fi vizionat în fiecare sâmbătă live, de la 20.00, la Antena 1.

Fiecare pereche lupta pentru a fi desemnată câștigătoarea emisiunii concurs, dar și pentru realizarea unui vis al unuia dintre partenerii perechii respective. Cel care va beneficia de marele premiu în valoare de 50.000 de euro va fi patinatorul profesionist al echipei câștigătoare.

În prima ediție Dancing on Ice – Vis în doi, pe gheață vor intra 5 perechi. Fiecare dintre acestea va primi un punctaj atât din partea juriului, format din Cornel Gheorghe, Simona Pungă, Mihai și Elwira Petre, cât și din partea telespectatorilor, care pot vota prin SMS și prin intermediul aplicației Antena 1.

Ponderea punctajului este de 50% - juriu, 50% - telespectatori. În cea de-a doua ediție a show-ului, vor patina celelalte 4 perechi din concurs. La finalul prestației lor, se va face un clasament cu toate cele 9 perechi. Ultimele doua clasate vor intra la duel, urmând ca cea care obține cel mai mic punctaj să părăsească competiția.

Dancing on Ice - Vis în doi, 9 aprilie 2022. Jean Gavril și Ana Maria Ion au dansat superb pe gheață. Reacția juraților... Dancing on Ice - Vis în doi, 9 aprilie 2022. Andreea Bălan a făcut spectacol vizual pe scena emisiunii cu dansuri pe pie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x