Antena Căutare

Dancing on Ice - Vis în doi, 9 aprilie 2022. Ruby și Zsolt Kerekes au făcut show pe gheață în această ediție. Reacția juriului

Ruby și Zsolt Kerekes au pregătit un dans foarte bine executat care a fost felicitat de jurații Dancing on Ice - Vis în doi 2022.

Dancing on Ice - Vis în doi, 9 aprilie 2022. Ruby și Zsolt Kerekes au făcut show pe gheață în această ediție. Reacția juriului Galerie
Dancing on Ice - Vis în doi, 9 aprilie 2022. Ruby și Zsolt Kerekes au făcut show pe gheață în această ediție. Reacția juriului | Antena 1

Ruby și Zsolt Kerekes s-au descurcat foarte bine în noua ediție de la Dancing on Ice - Vis în doi, 9 aprilie 2022, unde au pregătit un dans care a avut la bază o piesă celebră a anilor ΄90 - 2000. Cei doi par să fie mai pregătiți ca niciodată să câștige premiul cel mare.

Ruby și Zsolt Kerekes, dans superb executat pe gheață la Dancing on ice - Vis în doi, 9 aprilie 2022

Ruby și Zsolt Kerekes s-au descurcat foarte bine pe gheață, unde au dansat pentru un caz special. „Lupta noastră este pentru o antrenoare, care învață copii din mediul rural să patineze. Patinajul artistic românesc are nevoie de cineva ca Anita. Pentru mine succesul lui Anita e și succesul meu”, spun Zsolt și Ruby despre cazul pentru care dansează ei în emisiunea Dancing on ice - Vis în doi.

„Panica mea era că nu pot intra pe gheață. Mi-am șters repede căzătura, dar fizic am fost foarte rău. Sunt echipe mult mai bine închegate. Mi-a rupt picioarele dansul”, au spus cei doi coechipieri în cadrul repetițiilor din această săptămână.

Ruby și-a pus 24.400 de cristale aplicate manual pe patine. Iată cum arată:

Jurizare Ruby și Zsolt Kerekes la Dancing on ice - Vis în doi, 9 aprilie 2022

„V-ați simțit bine, v-ați sincronizat. A fost bine. Imediat cum ați ieșit din provocarea juriului ați fost iar energici”, a spus Mihai Petre care le-a oferit nota 7,5.

„Ruby ai evoluat, ai fost ca o șampanie proaspăt deschisă. Felicitări. Ruby, în largul ei. Zici că ești o bestie pe gheață. Trebuie să aliniezi tehnica cu energia ta”, a spus Elwira Petre care le-a oferit nota 8.

„Ruby, Zsolt, ați găsit formula câștigătoare, ați jucat perfect. Ruby, la provocare nu te-ai descurcat foarte bine”, a spus Cornel Gheorghe care le-a oferit nota 7.

„Sunt de acord cu ce a spus Mihai, dar sper că ai fost atent că a alunecat doar când a fost provocare. Ritmul a fost unul ridicat, dar cred că provocarea ți-a priit. Ridicările, senzație”, a spus Simona Pungă care le-a oferit nota 7,5.

Concurenții Dancing on Ice - Vis în doi vor dansa pe o piesă reprezentativă anilor ΄90 - 2000

Gheața este lustruită, patinele ascuțite și concurenții pregătiți pentru noul show live de mâine seară. Cele cinci perechi rămase în competiția Dancing on Ice – Vis în doi vor face spectacol într-o ediție ce va avea ca tematică cele mai cunoscute melodii românești ale anilor ΄90 - 2000.

Sore și Grațiano, Carmen Grebenișan și Lilian, Ruby și Zsolt, Oase și Andreea, dar și Jean Gavril și Ana vor da timpul înapoi și vor aduce la viață cele mai îndrăgite melodii românești.

Cu fiecare ediție care trece, pretențiile juraților de la concurenți sunt din ce în ce mai mari. Provocarea săptămânii primită de cele cinci cupluri din partea juraților Simona Pungă și Cornel Gheorghe este de a executa două arcuri interioare cu fața, urmate de două seturi de treiuri cu chasse, plus compas și o piruetă sus cu minim 3 rotații. Trei ediții îi mai despart pe concurenți de marea finală Dancing on Ice – Vis în doi și de premiul de 50.000 de Euro.

Cum îți poți vota echipa preferată de la Dancing on ice - Vis în doi

Nouă celebrități au acceptat provocarea Dancing on Ice - Vis în doi și vor patina în direct în fiecare săptămână cu partenerii lor profesioniști. Iulia Albu, Sore, Ruby, Cosmin Natanticu, Nicolai Tand, Oase, Jean Gavril, Carmen Grebenișan și Cătălin Cazacu vor face pereche cu alți nouă patinatori profesioniști pentru a realiza un show de neuitat.

Telespectatorii Antena 1 vor avea ocazia să își voteze echipa preferată de la Dancing on ice - Vis în doi pentru a o duce cât mai aproape de Marea Finală. La scurt timp de la momentele senzaționale ale vedetelor alături de partenerii lor și de la notarea juraților, prezentatorii show-ului de dans pe gheață vor anunța „Start Vot”, iar publicul va avea timp să își aleagă prestația favorită.

Oamenii din fața micilor ecrane își pot vota favoriți prin SMS sau aplicație, pentru o perioadă ce va fi comunicată în cadrul emisiunii. Voturile telespectatorilor se contorizează pentru fiecare pereche ce a evoluat în edițiile respective, adunându-se la notele acordate de către jurați. Așadar, clasamentul din fiecare ediție se va realiza ținând cont atât de notele juriului cât și de voturile telespectatorilor, fiind calculate într-un mod egal.

În Marea Finală Dancing on Ice - Vis în doi vor intra doar 3 perechi rămase în concurs în urma etapelor anterioare ale emisiunii. Show-ul de dans pe gheață poate fi vizionat în fiecare sâmbătă live, de la 20.00, la Antena 1.

Fiecare pereche lupta pentru a fi desemnată câștigătoarea emisiunii concurs, dar și pentru realizarea unui vis al unuia dintre partenerii perechii respective. Cel care va beneficia de marele premiu în valoare de 50.000 de euro va fi patinatorul profesionist al echipei câștigătoare.

În prima ediție Dancing on Ice – Vis în doi, pe gheață vor intra 5 perechi. Fiecare dintre acestea va primi un punctaj atât din partea juriului, format din Cornel Gheorghe, Simona Pungă, Mihai și Elwira Petre, cât și din partea telespectatorilor, care pot vota prin SMS și prin intermediul aplicației Antena 1.

Ponderea punctajului este de 50% - juriu, 50% - telespectatori. În cea de-a doua ediție a show-ului, vor patina celelalte 4 perechi din concurs. La finalul prestației lor, se va face un clasament cu toate cele 9 perechi. Ultimele doua clasate vor intra la duel, urmând ca cea care obține cel mai mic punctaj să părăsească competiția.

Dancing on Ice - Vis în doi, 9 aprilie 2022. La ce accesoriu inedit a apelat Irina Fodor. Cu ce și-a asortat ținuta eleg... Dancing on Ice - Vis în doi, 9 aprilie 2022. Carmen Grebenișan și Lilian Bînzari s-au descurcat superb pe gheață. Ce a z...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x