Antena Căutare

Finala Dancing on Ice - Vis în doi, 23 aprilie 2022. Andreea Bălan, moment de excepție pe gheață - VIDEO

Alături de patru dansatori și Gabriel Coconu, Andreea Bălan a făcut spectacol în Finala Dancing on Ice - Vis în doi. Pe patine și într-un costum transparent de la talie în jos, jurata a impresionat și publicul a reacționat în consecință.

andreea balan, gabriel coconu si o trupa de dansatori la dancing on ice Galerie
Alături de patru dansatori și Gabriel Coconu, Andreea Bălan a făcut spectacol în Finala Dancing on Ice - Vis în doi. Pe patine și într-un costum transparent de la talie în jos, jurata a impresionat și publicul a reacționat în consecință. | Antena 1

Seara trecută a fost una de excepție. Echipele finaliste de la Dancing on Ice - Vis în doi au făcut spectacol cu coregrafiile alese.

Nici jurații nu s-au lăsat mai prejos căci Andreea Bălan a încins atmosfera cu un show de zile mari pe gheață.

Andreea Bălan, moment de excepție în Finala Dancing on Ice - Vis în doi

Alături de patru dansatori și Gabriel Coconu, jurata Andreea Bălan a încântat publicul cu o coregrafie excepțională. Frumoasa artistă a purtat și o ținută deosebită, un costum strălucitor, transparent de la talie în jos.

Plină de energie, Andreea a executat prize complicate și dansul ei a fost fără greșeală. Mai multe detalii în materialul video de mai sus.

Citește și: Finala Dancing on Ice - Vis în doi, 23 aprilie 2022. Cum a arătat dansul final al celor două echipe finaliste ale sezonului

Jean Gavril și Ana Maria Ion sunt câștigătorii marelui premiu Dancing on Ice - Vis în doi

Sore, Grațiano, Jean Gavril și Ana au patinat pentru ultima dată în competiția Dancing on Ice – Vis în doi lăsând exclusiv publicul să decidă cine va fi prima pereche câștigătoare Dancing on Ice România.

Finalul serii i-a dezvăluit pe Jean Gavril și Ana drept cei mai buni patinatori ai sezonului, câștgători ai premiului de 50.000 de Euro și a trofeului primului sezon Dancing on Ice – Vis în doi.

„Mă simt foarte fericită. Cu premiul îmi voi îndeplini visul de a merge la facultate în Anglia, de a deveni un coregraf și de a demonstra că și în România se poate face coregrafie. Mi-a plăcut foarte mult această experiență, și mâine aș repeta-o dacă aș avea ocazia pentru că Jean a fost foarte bun, silitor și ascultător, cu alte cuvinte un adevărat sportiv de performanță”, a declarat Ana, câștigătoarea priemiului de 50.000 de Euro Dancing on Ice- Vis în doi.

Citește și: Finala Dancing on Ice - Vis în doi, 23 aprilie 2022. Cum a arătat best dance-ul pus în scenă de Sore și Grațiano Dinu, pe gheață

„Seara a fost extraordinară, demnă de o finală. Munca depusă a fost enormă, au fost emoții sfâșietoare, au fost momente când notele noastre au fost mai mici decât ale lui Sore și Grațiano și am simțit o presiune destul de mare asupra noastră. Credem că ultimul dans a făcut departajarea pentru că a fost puțin mai periculos.

Le mulțumim foarte mult celor care ne-au votat cu atât mai mult că nu suntem vedete mari, cu mulți urmăritori. Am fost sinceri, reali, am muncit pe bune și cred că asta a făcut diferența”, a dezvăluit Jean Gavril.

Finala Dancing on Ice - Vis în doi, 23 aprilie 2022. Jean Gavril și Ana Maria Ion sunt câștigătorii marelui premiu al se... Jean Gavril și Ana sunt câștigătorii primului sezon Dancing on Ice – Vis în doi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x