Antena Căutare

Mesajul lui Sore după ce a căzut pe gheață la Dancing on Ice - Vis în doi. Ce a transmis artista fanilor săi

Sore a trasmis un mesaj emoționant prietenilor din mediul virtual, după momentul senzațional de la Dancing on Ice - Vis în doi. Artista a căzut în timp ce dansa pe gheață, dar a fost ajutată de partenerul său, Grațiano Dinu. Iată ce spune concurenta despre incidentul din cadrul show-ului.

Colaj cu Sore și Gratiano Dinu la Dancing on Ice - Vis în doi Galerie
Sore a trasmis un mesaj emoționant prietenilor din mediul virtual, după momentul senzațional de la Dancing on Ice - Vis în doi | Antena 1

Sore și Grațiano Dinu formează una dintre cele mai apreciate echipe de la Dancing on Ice - Vis în doi. Artista și partenerul său au impresionat cu momentele emoționante de patinaj artistic din cadrul show-ului de dans pe gheață.

Jurații au rămas surprinși de evoluția celor doi și de cât de bine se descurcă vedeta pe patinoar. Aceștia au reușit să facă show total de fiecare dată, însă telespectatorii n-au putut trece cu vederea incidentele care au apărut în timpul numărului de patinaj.

Sore s-a dezechilibrat și a căzut la prima apariție pe micile ecranelor ale publicului, dar și la cea de-a doua. În cadrul emisiunii, cântăreața a susținut că emoțiile și-au pus amprenta asupra sa, motiv pentru care „accidentele” nu au întârziat să apară.

Citește și: Dancing on Ice - Vis în doi, 19 martie 2022. Sore și Grațiano Dinu, dansul elegant pe care l-au prezentat juriului. Notele primite

La aproximativ o zi de la difuzarea ediției trei din Dancing on Ice - Vis în doi, vedeta a ținut să transmită un mesaj emoționant pe rețelele sociale prin care le-a mulțumit susținătorilor săi pentru toate voturile.

Ce a dezvăluit Sore după incidentul de la Dancing on Ice - Vis în doi

Sore este foarte activă în mediul online și își ține la curent prietenii virtuali cu cele mai importante evenimente din viața ei. De curând, concurenta de la Dancing on Ice - Vis în doi a publicat o imagine din cadrul competiției prin intermediul căreia și-a dorit să spună câteva cuvinte despre experiența sa din show-ul de dans pe gheață.

„Vă mulțumim înca o dată pentru susținere ✨🙌🏻 O să am o discuție cu picioarele mele, iar pentru săptămâna viitoare vor fi pedepsite să stea mereu deasupra gheții 😂💪 Fac haz din necaz, dar voi știți ce nasol se simte oftica, cum e să îți fie ciudă că te copleșesc emoțiile etc. Nu mai spun asta, m-ați “citit”, dar vreau să stiți că mă străduiesc. Chiar mă straduiesc să fac chiar și mai mult decât pot ✨👌, iar @gratiano.dinu îmi oferă tot sprijinul lui, fizic și moral 💙 Vă pupăm pe toți”, a scris Sore.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Postarea vedetei a strâns mai bine de 14 mii de like-uri și o mulțime de reacții pozitive din partea prietenilor virtuali. Printre cei care i-au lăsat un mesaj se numără și colegii de competiție, Oase și Carmen Grebenișan.

Citește și: Dancing on Ice - Vis în doi 2022. Cum au arătat antrenamentele pentru Sore, Nicolai Tand și Carmen Grebenișan

„Cată fluiditate aveți!!❤️ Superb!!♥️”, „Sore, ești minunată pe gheață și nu numai😍”, „A fost superb momentul vostru! Felicitări pentru tot ce faceți, se vede că munciți mult și aveți un număr super complex!👏” sau „Sunteți cei mai frumoși! Transmiteți cea mai multă emoție, am piele de găină de fiecare dată când intrați pe gheață! Chiar și așa, reușiți să faceți cel mai frumos moment! ❤️ Pentru voi mă uit, sunteți preferații mei ❤️”, au fost doar câteva dintre comentariile oamenilor din mediul online, care și-au dorit să ofere complimente și laude echipei de la Dancing on Ice - Vis în doi.

Cum se votează la Dancing on Ice – Vis în doi

Dancing on Ice – Vis în doi reprezintă o adevărată provocare pentru cele nouă vedete și patinatorii lor profesioniști. Iulia Albu, Sore, Ruby, Cosmin Natanticu, Nicolai Tand, Oase, Jean Gavril, Carmen Grebenișan și Cătălin Cazacu sunt celebritățile care își vor depăși limitele și vor realiza momente de patinaj artistic.

În prima ediție a show-ului de dans pe gheață vor intra 5 perechi. Fiecare dintre acestea va primi un punctaj atât din partea juriului, format din Cornel Gheorghe, Simona Pungă, Mihai și Elwira Petre, cât și din partea telespectatorilor, care pot vota prin SMS la 1272 și prin intermediul aplicației Antena 1.

Ponderea punctajului este de 50% - juriu, 50% - telespectatori. În cea de-a doua ediție a show-ului, vor patina celelalte 4 perechi din concurs. La finalul prestației lor, se va face un clasament cu toate cele 9 perechi. Ultimele doua clasate vor intra la duel, urmând ca cea care obține cel mai mic punctaj să părăsească competiția.

Show-ul Dancing on Ice - Vis în doi va putea fi urmărit live în fiecare sâmbătă, de la ora 20.00, la Antena 1.

Iulia Albu și Marian au părăsit seara trecută competiția Dancing on Ice – Vis în doi... Iulia Albu, mesaj neașteptat la scurt timp de la eliminarea din competiție: „Depinde doar de tine”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x