Antena Căutare

Seara stilurilor de dans pe patinoarul Dancing on Ice – Vis în doi, sâmbătă, de la 20:00

Cele șapte perechi rămase în competiția Dancing on Ice – Vis în doi vor performa pentru a patra oară pe gheața emisiunii. Tango, vals, vogue, charleston, latino, rock’n roll și disco vor fi stilurile de dans pe care concurenții se vor strădui să le transpună pe gheață și să le ducă la un alt nivel.

Jurații Dancing on Ice - Vis în doi Galerie
Cele șapte perechi rămase în competiția Dancing on Ice – Vis în doi vor performa pentru a patra oară pe gheața emisiunii. | Antena 1

Sâmbătă, de la 20.00, la Antena 1, Dancing on Ice – Vis în doi continuă live în noua formulă, după ce săptămâna trecută perechea Iulia Albu și Marian a părăsit competiția. Șapte dintre cele mai cunoscute stiluri de dans vor putea fi urmărite pe gheață în ediția acestei săptămâni.

Concurenții au avut la dispoziție o săptămână să se pregătească pentru unul dintre stilurile tango, vals, vogue, charleston, latino, rock’n roll sau disco.

Citește și: Nicolai Tand, ajutor pentru refugiații din Ucraina. Ce a făcut imediat după ce a plecat de la antrenamentele pentru Dancing on Ice

Concurenții Dancing on Ice - Vis în doi vor face spectacol pe gheață în pași de dans

Vogue, stilul de dans făcut cunoscut de către Madonna, va fi traspuns pe gheață de Sore și Gratiano, Cosmin Natanticu și Maria vor dansa charleston, iar Oase și Andreea vor veni în fața publicului cu energia bună a stilului disco.

Sâmbătă, Nicolai Tand și Daniela vor valsa împreună pe patinoarul Dancing on Ice – Vis în doi, Carmen Grebenișan și Lilian vor patina cu pasiune stilul tango, Ruby și Zsolt își vor undui șoldurile pe ritmuri latino, iar Jean Gavril și Ana vor face show rock’n roll.

Citește și: (P) Atelierul de creație Filip Cezar, creații de top pentru oameni cu stil. Serviciile de croitorie care livrează eleganță

Sâmbătă seară va avea loc o nouă eliminare, ultimele două echipe din clasament fiind nevoite să execute un nou dans la duel. Telespectatorii pot ajuta ca echipa favorită să meargă mai departe în competiția visului pe gheață printr-un sms la 1272 cu numele echipei, sau prin vot în aplicația Antena 1, însă doar după start vot.

Ediția patru Dancing on Ice – Vis în doi poate fi urmărită live în această sâmbătă, de la 20.00, la Antena 1.

Dancing on Ice - Vis în doi 2022. Iulia Albu, în lacrimi la antrenamente. Ce s-a întâmplat cu vedeta: „Sunt ok”... Dancing on Ice – Vis in doi, 26 martie 2022. Irina Fodor, rochia care o face să arate ca o zeiță grecească. Cât de frumo...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x