Antena Căutare

De ce există obiectul alb din interiorul cutiei cu pizza. Mulți îl aruncă pentru că nu știu despre ce e vorba

Obiectul mic, alb, din plastic, aflat în cutiile cu pizza, e pus acolo cu un scop. Un filmuleț care dezvăluie rolul lui a devenit viral pe TikTok, iar mulți au dezvăluit că nu știau despre ce este vorba.

De ce există obiectul alb din interiorul cutiei cu pizza. Mulți îl aruncă pentru că nu știu despre ce e vorba Galerie
De ce există obiectul alb din interiorul cutiei cu pizza. Mulți îl aruncă pentru că nu știu despre ce e vorba | Shutterstock

Mulți oameni ajung să arunce acest obiect pentru că nu știu care este rolul lui, așa că îl văd mai degrabă inutil și îl dau deoparte. Alții nici nu îl bagă de seamă, de cele mai multe ori, însă el ne poate ajuta dacă aflăm cu ce scopuri a fost pus acolo.

Citește și: O femeie și-a comandat pizza, dar când a vrut să mănânce din ea a trăit o surpriză uriașă. Ce „ingredient” periculos a găsit

La ce folosește obiectul alb din interiorul cutiei cu pizza

Obiectul mic și alb, din plastic, se aseamănă foarte mult cu o măsuță. El are o suprafață plată și trei sau patru piciorușe. Iată la ce este util.

„Măsuța” albă are două scopuri principale, de fapt. În primul rând, ea a fost inventată pentru că poate face ca felia de pizza să nu se lipească de partea de sus a cutiei în care a fost livrată. Acest lucru se poate întâmpla când mai multe cutii cu pizza sunt suprapuse unele peste altele, de exemplu.

În aceste cazuri, ”pizza saver-ul” sau „spațiatorul”, cum este denumit obiectul alb, din plastic, nu trebuie amplasat aleatoriu, ci chiar în mijlocul cutiei cu pizza sau în mai multe locuri dacă ele sunt mai multe.

Pe de altă parte, mai există un scop pentru care obiectele albe, din plastic, sunt în cutiile cu pizza. Un filmuleț a devenit viral pe TikTok tocmai din acest motiv, semn că sunt foarte mulți oameni care nu aveau habar „cu ce se mănâncă” acest obiect.

Sunt foarte mulți iubitori de pizza pe lumea asta și mulți dintre ei detestă să vadă când pizza este ruptă în bucăți, iar mai multe persoane pun mâna pe aliment. Când există astfel de obiect alb în cutie, vă puteți folosi de el și scăpați de acest stres. Metoda este foarte utilă și igienică, pentru că nu mai e nevoie să pună nimeni mâna pe pizza atunci când vrea să o rupă în bucăți.

Influencerul Chris Franzoni a publicat pe TikTok un filmuleț scurt de cinci secunde cu acest mic truc, iar filmulețul a strâns milioane de vizualizări. În clipul respectiv, el desprinde o felie de pizza cu o mână folosinde-use de obiect, lăsând complet neatins restul de pizza. Filmulețul acesta video poate fi văzut mai jos.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Mulți utilizatori TikTok s-au arătat mulțumiți să afle utilitatea acestui pizza saver și au spus că vor începe și ei să facă asta la următoarea comandă de pizza. Alții au început să facă glume pe acest subiect. „(...) Nah, eu cred că este vorba de măsuța lui Barbie, de fapt”, a menționat cineva într-un comentariu.

De ce buzunarele de la blugii de femei sunt mai mici decât cele de la blugii de bărbați. Care e explicația specialiștilo... De ce apar umezeala și gheața pe peretele interior al frigiderului și cum scapi de ele. Trucurile simple și de efect...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x