Antena Căutare

"Ruleta imitatorilor", provocare de talente nebănuite. Vi-l imaginați pe lăutarul Fărâmiţa Lambru cântând muzică latino? La FANtastic Show se poate

Ruleta imitatorilor, provocare de talente nebănuite. Vi-l imaginați pe lăutarul Fărâmiţă Lambru cântând "muzică de corazon"? La FANtastic Show se poate!

Ruleta imitatorilor, provocare de talente nebănuite. Vi-l imaginați pe lăutarul Fărâmiţă Lambru cântând "muzică de corazon"? La FANtastic Show se poate!

La "Ruleta imitatorilor" fiecare artist a trebuit să cânte câte un fragment dintr-o piesă celebră, dar cu vocea unei alte vedete, care nu are nicio legătură cu hitul respectiv.

Ce a ieşit? O adevărat "capodoperă de artă". Concurenţii şi-au pus la bătaie toate talentele şi, nu în ultimul rând, vocea pătrunzătoare. Unii au stârnit hohote de râs, alţii au impresionat de-a dreptul.

Rona Hartner a smuls zâmbete cu trilurile ei de privighetoare. V-aţi fi gândit vreodată că Fărâmiţa Lambru ar cânta piesele lui Marck Anthony? Nici noi.

Nicoleta Nucă a făcut un adevărat show! Iar Liviu Varciu s-a aflat din nou în postura de a cânta o melodie aparţinând unei femei. Amintirile de la "Te cunosc de undeva" îl bântuie şi acum.

Cum s-au descurcat restul concurenţilor? Urmăriţi cu atenție materialul video. Vă spunem noi că merită! Vă veţi amuza teribil! Bordea a fost o mare figură!

Aurelian Temișan, juratul de la "Te cunosc de undeva", le-a oferit o probă emoţionantă concurenţilor. Nicoleta... "Vă dau afară!" Paharele cu masa rotundă, motiv de dispută între concurenți. "Sunt un gunoi!"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x