Fructul oprit

MIERCURI | ora 20.00

Actrița Michaela Prosan din „Fructul oprit” se afișează numai cu el pe Facebook! E cel mai norocos cățeluș cu așa o stăpână iubitoare și grijulie! Îl alintă „Băiatul meu!”

 
+5 click pentru
galerie

Actrița Michaela Prosan din „Fructul oprit” e fericita stăpână al unui câine di rasa Bull Terrier Rokki, alb ca un fulg de nea și drăgălaș! Pe rețelele de socializare, Michaela se afișează de multe ori cu patrupedul pe care-l dezmiardă ”Ma' boy!”

Trebuie să recunoaștem că e cel mai norocos cățeluș cu așa o stăpână iubitoare și grijulie! 

În serial, actrița Michaela Prosan este cea care dă viață personajului Sonia Caragea, fostă Baicu Popovici,  o tânără extrem de rafinată și elegantă. 

FRUCTUL OPRIT: În film, personajul interpretat de ea - Sonia Caragea, fostă Baicu Popovici - are un aer misterios, pare mereu reținută și nu lasă niciodată să se vadă ce simte cu adevărat. Fire independentă, mereu sigură pe ea, acceptă cu greu sfaturile celor din jur. Este orgolioasă și nu face decât ceea ce crede ea că este bine. 

CE SPUNE MICHAELA DESPRE ROLUL DIN FRUCTUL OPRIT

“Personajul meu - Sonia Baicu-Popovici - are 26 de ani, o vârstă apropiată de a mea… Un om cu imperfecțiunile lui, este un personaj care pentru mine ar putea fi o provocare, dacă este să mă gândesc la tot parcursul lui, întâmplările prin care trece, toată povestea din spate, familia ei și familia în care va păși în acest serial. Este un personaj interesant, enigmatic”, spune Michaela Prosan

Telespectatorii o vor putea revedea pe actriță în episodul următor al serialului “Fructul oprit”, difuzat miercuri, de la ora 21.00, la Antena 1 şi oricând pe platforma AntenaPlay!

➡️ Urmăreşte online serialul Fructul Oprit pe platforma AntenaPlay. Intră să vezi toate episoadele aici >>> https://goo.gl/yvhWW7

Pe Insta suntem aici: https://www.instagram.com/fructul_oprit/​

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe