Fructul oprit

PREMIERA: 29 august | MIERCURI | ora 20.00

Actrița Michaela Prosan din „Fructul oprit”, surprinsă de mesajele fanilor: „Ești super frumoasă și talentată, aștept cu nerăbdare următorul episod!”

 
+3 click pentru
galerie

Actrița Michaela Prosan, cea care dă viață personajului Sonia Caragea, fostă Baicu Popovici în serialul „Fructul oprit”, este o tânără extrem de talentată și de frumoasă, mai ales că tânăra cochetează și cu modellingul. 

FRUCTUL OPRIT, EPISODUL OPT: Sonia, pusă în fața celei mai dureroase alegeri: să păstreze copilul și să moară sau să renunțe la sarcină și să lupte împotriva cancerului?

Nici nu e de mirare că fanii o complimentează de fiecare dată prin intermediul rețelelor de socializare, iar mesajele sunt, pe cât de numeroase, pe atât de emoționante. 

 „Ești o actriță super frumoasă și talentată, aștept cu nerăbdare următorul episod!”, „Ești o frumusețe de om....sșii cât de dragă îmi ești!! Te îmbrățișez cu drag!”, „Ești o ființă frumoasă până și cum vorbești și te exprimi ador la tine!”, i-au transmis admiratorii.  Fanii au fost impulsionați de ultima fotografie de profil a Michaelei de pe Facebook, una alb-negru, care-i pune în valoare trăsăturile deosebite.

Nu ratați să o vedeți pe Michaela și să trăiți momente pline de suspans și de emoție în serialul produs și regizat de Ruxandra Ion - “Fructul oprit”, în fiecare zi de miercuri, de la ora 20.00, la Antena 1!

Sursă foto: Facebook

➡️ Vezi ONLINE serialul fenomen Fructul Oprit pe AntenaPlay. Toate episoadele integrale exclusiv aici >>> https://goo.gl/yvhWW7

Pe Insta suntem aici: https://www.instagram.com/fructul_oprit/​

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe