Fructul oprit

PREMIERA: 29 august | MIERCURI | ora 20.00

Sonia și Alex, sărutări pătimașe în “Fructul oprit”. Nu pierdeți episodul din această seară, ora 20:00! Adevăruri dureroase ies la iveală

 
+2 click pentru
galerie

Cel de-al optulea episod al serialului “Fructului oprit”, pe care Antena 1 îl va difuza în această seară, de la ora 20.00, aduce în fața telespectatorilor imagini spectaculoase filmate în Istanbul și îi surprinde pe Sonia Caragea și Alex Iova în ipostaze interzise.

Primele apropieri, primele momente intime, primele sărutări pătimașe între Sonia (Michaela Prosan) și Alex (Petru Păun) vor putea fi urmărite de fanii serialului “Fructul oprit”, astăzi, de la ora 20.00.

Diagonisticată cu cancer mamar, Sonia trece prin clipe dificile, fiind nevoită să facă o alegere grea, între a rămâne în țară pentru a-I fi alături mamei sale - internată în spital și să meargă în Turcia – pentru a se opera. La sfatul medicilor, aceasta pleacă în Turcia, iar Alex îi este și de această dată alături.

În Istanbul, ei profită de o seară liberă și pleacă la o plimbare cu vaporul. Timpul petrecut împreună îi apropie pe cei doi, iar Alex îi face Soniei o mărturisire importantă.

Tu ești o femeie frumoasă, ăsta este adevărul! Dar, vezi tu, zilele astea petrecute alături de tine m-au făcut să văd dincolo de asta.”

Îngrozită de operația prin care trebuie să treacă, Sonia este cu moralul la pământ.

“Este ultima oară când un bărbat mă vede ca pe o femeie.”, spune ea.

“Sonia, nimic pe lumea asta nu te poate face mai puțin femeie! Sufletul nu ți-l poate tăia nici un doctor!”, o încurajează Alex.

În camera de hotel, cei doi își dau frâu liber trăirilor și se apropie și mai mult. Telespectatorii Antenei 1 vor putea urmări în cel de-al optulea episod al serialului “Fructul oprit”, din această seară, de la ora 20.00, primele ipostaze interzise dintre cei doi, dar și ce se va întâmpla cu Roxana Baicu Popovici (Carmen Tănase) după accidentul rutier pe care l-a suferit.

Momente pline de suspans și de emoție în serialul produs și regizat de Ruxandra Ion - “Fructul oprit”, în fiecare zi de miercuri, de la ora 20.00, la Antena 1!

➡️ Vezi ONLINE serialul fenomen Fructul Oprit pe AntenaPlay. Toate episoadele integrale exclusiv aici >>> https://goo.gl/yvhWW7

Pe Insta suntem aici: https://www.instagram.com/fructul_oprit/​

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe