Live acumFilm: Jaf in stil italian
Prime Time 20:30Film: Jaf in stil italian

Actorii din „Fructul Oprit” se țin de păcăleli: „Cea mai urâtă păcăleală a fost atunci când am mințit că am o boală gravă”

1 Aprilie 2019. Platoul serialului „Fructul oprit”. Actorii își trag sufletul într-o pauză de filmări și își amintesc de momentele adolescenței, în care nu scăpau nicio oportunitate de a-și păcăli apropiații

1 Aprilie 2019. Platoul serialului „Fructul oprit”. Actorii își trag sufletul într-o pauză de filmări și își amintesc de momentele adolescenței, în care nu scăpau nicio oportunitate de a-și păcăli apropiații.

Vlad Gherman şi Cristina Ciobănaşu mărturisesc că nu au scăpat în adolescenţă de farsele colegilor. Îşi amintesc cu drag glumele nevinovate pe care obişnuiau să le facă.

„Veneau cu din astea. Avem mate, nu mai avem sport. Glumeşti? Da, normal, e păcăleală de 1 aprilie. Mie tot timpul de 1 aprilie îmi vin numai glume din astea macabre şi ştiu că nu pot să le fac”, își amintește Vlad Gherman, cel care-i dă viață personajului Ioan în Fructul Oprit.

În pauza dintre filmări, actriţa Doiniţa Oancea ne-a povestit care a fost cea mai neinspirată glumă pe care a făcut-o.

„Una care nu a fost tocmai amuzantă pe moment, am păcălit pe cineva că sufăr de o boală destul de grea Și am început să plâng şi după am zis.păcăleală.”

Deşi Catia este un personaj spumos şi plin de viaţă, Cosmina Dobrotă nu obişnuieşte să facă glume pe seama prietenilor şi a colegilor de platourile de filmare.

„Eu sunt aşa, un fel de Ion Creangă, mă ocup cu autoironia. Nu prea vreau să râd de ceilalţi, dar asta ţine de mine. Eu ori râd cu ceilalţi, ori nu râd. Mi se fac farse, dar în general râd atât de tare când îmi dau seama şi nu mai ţin minte ce mi s-a întâmplat”.

Protagoniştii serialului trec prin răsturnări de situaţie spectaculoase şi au parte de momente la care nu s-ar fi aşteptat vreodată. Un nou episod plin de surprize al serialului Fructul Oprit se va difuza în această seară la Antena 1, de la ora 20.00, după Observator.

CONECTEAZA-TE CU FRUCTUL OPRIT
Subscribe pe 👉 Youtube
Like pe 👉 Facebook
Follow pe 👉 Instagram
​Afla noutati pe site 👉 Fructul Oprit

Urmareste Fructul Oprit pe AntenaPlay: https://s.a1.ro/WNPxkbw
Alatura-te abonatilor AntenaPlay: https://s.a1.ro/GMizvqZ

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube