Fructul oprit

SEZOANELE 1,2 (2018/2019)

Cum a cerut-o Vlad Gherman de soție pe Cristina Ciobănașu: „A plâns toată seara”

 

Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman formează unul dintre cele mai frumoase și longevive cupluri din showbiz-ul românesc. Actorii au vorbit, la Observator 12, despre obstacolele pe care le au de înfruntat, dar și despe momentul în care Vlad a cerut-o de soție pe iubita sa.

Chiar dacă, pentru unii, a petrece fiecare moment din zi, în fiecare zi, alături de iubită sau iubit, realitatea nu este tocmai atât de roz. O recunosc și Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman, frumoșii actori din serialul Fructul Oprit.

„Într-adevăr, este greu. Cheia este că atunci când simți că nu mai poți și vrei să renunți, să nu o renunți! Chiar dacă asta simți să faci în acel moment, merg mai departe”, a spus Cristina Ciobănașu.

Actorii au vorbit și despre cum au decurs cele două cereri în căsătorie: „Prima oară, la 16 ani, parcă. M-a cerut de soție, în joacă, tot cu un inel, dar întâi mi-a pus un capac de la ulei pe deget”, a povestit Cristina. „I-am promis că la 18 ani, va fi soțioara mea, cred că așa i-am zis...”, a adăugat Vlad.

Doi ani mai târziu, chiar în ziua în care Cristina Ciobănașu a împlinit 18 ani, iubitul ei s-a ținut de cuvânt, doar că nimic nu a mers conform planului! Mai multe detalii, în materialul video de mai sus.

CONECTEAZA-TE CU FRUCTUL OPRIT
Subscribe pe 👉 Youtube
Like pe 👉 Facebook
Follow pe 👉 Instagram
​Afla noutati pe site 👉 Fructul Oprit

Urmareste Fructul Oprit pe AntenaPlay: https://s.a1.ro/WNPxkbw
Alatura-te abonatilor AntenaPlay: https://s.a1.ro/GMizvqZ

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI