Live acumSerial: Fetita mea
Prime Time 20:25Poftiţi pe la noi: Poftiţi la Nea Marin!

Fructul oprit

SEZOANELE 1,2 (2018/2019)

Cum s-a terminat ultimul episod din serialul Fructul oprit. Bihter le ameninţă pe Sonia şi Ana: "Una dintre voi o să moară!" Roxana le salvează

Alex și Sonia și Ioan și Ana aleg să-și unească destinele în cadrul aceleiași ceremonii. Într-un decor superb, cu aranjamente florale deosebite, Ana pășește la brațul lui Sile Boască, iar Sonia la brațul tatălului său, Marius Cristescu către partenerii lor, Ioan și Alex.

Alex și Sonia și Ioan și Ana aleg să-și unească destinele în cadrul aceleiași ceremonii. Într-un decor superb, cu aranjamente florale deosebite, Ana pășește la brațul lui Sile Boască, iar Sonia la brațul tatălului său, Marius Cristescu către partenerii lor, Ioan și Alex.

Fericirea îndrăgostiților și a invitaților este umbrită însă de apariția lui Bihter. „Are un pistol cu ea! Vrea să strice nunta, a jurat că o să omoare una dintre mirese!”.

Bihter este hotărâtă să-și ducă planul de răzbunare la bun sfârșit, le încolţeşte pe Sonia şi Ana şi le ameninţă cu pistolul că le omoară!

„Trebuie să alegeți care dintre voi vrea să moară”, le spune Anei și Soniei.

Roxana Baicu Popovici urcă în cameră şi este prinsă la mijloc şi împuşcată! Cu toții decid să părăsească casa familiei Caragea, să lase trecutul în urmă și să fie fericiți împreună cu o viață nouă.

CONECTEAZA-TE CU FRUCTUL OPRIT
Subscribe pe 👉 Youtube
Like pe 👉 Facebook
Follow pe 👉 Instagram
​Afla noutati pe site 👉 Fructul Oprit

Urmareste Fructul Oprit pe AntenaPlay: https://s.a1.ro/WNPxkbw
Alatura-te abonatilor AntenaPlay: https://s.a1.ro/GMizvqZ

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro