Fructul oprit

Sezonul 1, 2

Fructul Oprit. Episod 35. Un nou semn a apărut în casa Caragea. După ce o o acuză pe Roxana că i-a omorât pe părinții lui Alex, Dan Lăzărescu moare

 
+4 click pentru
galerie

Fructul Oprit. Episod 35. „Bărbatul cu hanorac negru” a adus frica în casa Caragea. Ultimul semn lăsat de el părea că prevestește o moarte! După ce o demască pe Roxana ca cea care i-a omorât pe părinții lui Alex, Dan Lăzărescu moare.

Panica pune stăpânire pe membrii familiei Caragea după ultimul semn lăsat în timpul petrecerii de logodnă dintre Petru și Bihter. „Eram amândouă pe peluză când am văzut semnul ăla”, îi povestesc Sonia și Ana procurorului. „Iar eu am văzut un bărbat îmbrăcat într-un hanorac negru”, completează Ioan.

Seara, Nea Sile vrea să păzească casa, dar adoarme imediat. La scurt timp, misteriosul „bărbat în hanorac negru” își face apariția și se strecoară înăuntru, fără probleme.

Dimineața, liniștea este tulburată de strigătele Marei: „Mama! Mama! Cine a făcut asta?” Pe podeaua din living a apărut o cruce neagră.

Montarea camerelor de supraveghere în casa Caragea duce la descoperirea unei discuții cutremurătoare între Dan Lăzărescu și Roxana Baicu Popovici. Cu o fotografie în mână, îi spune că știe că ea fost cea care i-a omorât pe părinții lui Alex.

„Mă gândesc ce ar zice fii-ta, dacă ar ști că mama ei e cea care i-a omorât pe părinții lui Alex? Până la urmă tu ajungi la pușcărie. Tu ești adevărata criminală!”, îi reproșează el.

Simțindu-și, parcă, moartea, Dan Lăzărescu își spală sufletul în fața Izei. După ce îi mărturisește că el a fost cel care i-a spus lui Mihai să-l mituiască pe medic pentru a-l convinge să o mintă în legătură cu sarcina ei, este găsit, minute mai târziu, de fiul lui. Mort. 

„Îmi pare rău, Iza. Eu i-am spus lui Mihai să-i dea mită doctorului să te mintă, să-ți spună că ești în pericol și că ar fi bine să faci avort. Ce era să fac, e băiatul meu și pentru el fac orice. Eu am ținut la tine foarte mult. Nu meritai așa ceva. Iartă-mă”, i-a mărturist Dan Lăzărescu.

CONECTEAZA-TE CU FRUCTUL OPRIT
Subscribe pe 👉 Youtube
Like pe 👉 Facebook
Follow pe 👉 Instagram
​Afla noutati pe site 👉 Fructul Oprit

Urmareste Fructul Oprit pe AntenaPlay: https://s.a1.ro/WNPxkbw
Alatura-te abonatilor AntenaPlay: https://s.a1.ro/GMizvqZ

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
50 DE ANI DE LA PRIMA ASELENIZARE

vezi mai multe