Fructul oprit

MIERCURI | ora 20.00

"Fructul oprit", episodul 22 online! Adevărul a ieșit la iveală! Ana primește pe mobil filmarea cu scenele fierbinți dintre Sonia și Alex!

 
+4 click pentru
galerie

“Fructul oprit” ajunge în această seară la episodul 22 și le aduce telespectatorilor Antenei 1 momente emoționante, răsturnări de situație și mult suspans!

Acțiunea începe cu o discuție privată între Sonia și Tudor Caragea. Acesta începe să își facă tot mai multe griji despre Alex, care nu o tratează pe Ana așa cum aceasta ar merita. Degeaba încearcă Sonia să îl tempereze cu tot felul de explicații, căci Tudor pare de neînduplecat și începe să creadă că o căsătorie între cei doi nu este tocmai cel mai potrivit lucru.

Chiar și Ana începe să simtă lipsa de implicare în relație a lui Alex, așa că îl confruntă cu o discuție serioasă. Dar tânărul găsește niște scuze aparent plauzibile și partenara îl iartă, mai ales atunci când acesta îi arată ce verighete a cumpărat pentru viitoarea lor nuntă.

 

Fiul lui Lăzărescu decide să-și răzbune tatăl și astfel se întoarce împotriva celui care l-a ajutat în acest timp! “Revenim pe cai mari! Pe stick-ul ăsta vom copia absolut tot ce se află în laptopul ăsta, proprietatea lui Tudor Caragea. Pregătește-te, Caragea, pentru că o să te fac! Pentru toate umilințele pe care le-a îndurat familia mea, te fac!”, este planul lui Mihai, care se pregătește să-i dea lovitura rivalului tatălui său.

Tudor Caragea vede primele semne ale infidelității Soniei!

În timpul unei mese în familie, Tudor observă momentul în care Sonia îl mângâie pe Alex subtil și pe furiș. Supărat, acesta se retrage și, în timp ce bea o sticlă de vin, rememorează toate acele indicii care ar demonstra o posibilă infidelitate din partea soției sale.

Între timp, Sonia dă nas în nas cu un bărbat venit pe neanunțate la casa ei. 

“În tot timpul ăsta am simțit că îmi pierd mințile, că tu ești totul pentru mine, că pot să trăiesc doar pentru tine sau să mor și nu vreau să mor, Sonia. Nu am încetat o clipă să sper! Mă gândesc la tine mereu! (…) Întoarce-te la mine, te iubesc atât de mult!” , este mărturisirea pe care i-o face Soniei.

 

Costică îi spune lui Alex că deține un clip video compromițător cu el și Sonia și ar fi dispus să uite de amenințările lui Lăzărescu și să renunțe la afacerea sa (pizzerie) doar de dragul căsătoriei cu Tanța. I-a spus lui Alex că filmulețul a fost distrus, dar îi cere în schimb favorul de a-l ajuta cu cererea în căsătorie.

Și evenimentul are loc! Costică își face apariția după câteva zile de absență și, în prezența primarului, se căsătorește cu Tanța, care este mai fericită ca oricând să spună „DA”!

În timp ce toată lumea sărbătorea momentul, Sonia se strecoară în camera lui Ioan și caută clipul video compromițător cu ea și Alex.

Confruntare între Alex și Lăzărescu

Alex și Dan Lăzărescu au marea confruntare. “Eu am cunoscut mulți ticăloși la viața mea, dar tu ești pe primul loc! Cum, mă, nenorocitule, te culci cu nevasta nașului tău și pe urmă vrei săte însori cu fii-sa?!”.

Tudor Caragea, confesiune incredibilă

Ultimele evenimente petrecute îl determină pe Tudor să se gândească serios asupra vieții lui. “Sigur mă înșală! Nu pot să spun cât de îngrozitor a putut să fie în Bali, să stai în fiecare seară lângă ființa aia rece, cu privire ca de sticlă, care nu știi ce spune, ce exprimă.”, este confesiunea pe care el i-o face surorii lui, Margareta. 

Apoi, mustrările de conștință apar din ce în ce mai frecvent și se întreabă de ce a ales-o pe Sonia, de ce și-a distrus viața și de ce a grăbit-o pe Ana să se mărite cu Alex.

Adevărul iese la iveală, iar dovezile sunt mai mult decât clare!

Între timp, Sonia pune mâna pe clipul video compromițător și îl șantajează pe Alex cu asta. Chiar în timpul unei discuții cu mama sa, Sonia îi trimite Anei filmarea. 

Tudor Caragea, fără să știe de acest video, o anunță pe Sonia că vrea să divorțeze

Totuși, între timp, la piscină, Ana deschide mobilul...

🍎 Vezi ONLINE Fructul Oprit Sezonul 2 pe AntenaPlay. Toate episoadele integrale exclusiv aici >>> https://s.a1.ro/mqGTpsA​

Pe Insta suntem aici: https://www.instagram.com/fructul_oprit/​facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe