Live acumPoftiţi pe la noi: Poftiţi la Nea Marin!
Prime Time 20:30Poftiţi pe la noi: Poftiţi la Nea Marin!

Fructul oprit

SEZOANELE 1,2 (2018/2019)

Lacrimi de fericire și tristețe în episodul 29. Alex este arestat pentru tentativă de omor, în timp ce Ana și Ioan găsesc drumul spre împăcare

Fructul Oprit. Sezon 2. Episodul 29 a fost plin de momente emoționante și răsturnări de situație. Alex este arestat pentru tentativă de omor, în timp ce Ana și Ioan găsesc drumul spre împăcare.

Fructul Oprit. Sezon 2. Episodul 29 a fost plin de momente emoționante și răsturnări de situație. Alex este arestat pentru tentativă de omor, în timp ce Ana și Ioan găsesc drumul spre împăcare.

De pe patul de spital, Adrian povestește ce își amintește în legătură cu scandalul dintre el și Alex, în urma căruia el a ajuns în spital. “Cine a tras?”, este întrebarea procurorului. “Ne certam, Alex mă lipise de copac și striga: <<Te omor!>>. Încercam să mă eliberez și… “

Cuvintele lui îl fac pe Alex suspectul principal. Dimineața începe cu o vizită nedorită în casa Caragea. Un ofițer de poliție își face apariția, aducând o veste șocantă.

„În urma anchetei desfășurate, este arestat preventiv pentru tentativă de omor. Dacă nu vine cu mine acum, trebuie să se predea în 24 de ore celei mai apropiate secții de poliție. Dacă nu, vom folosi forța”, le-a spus acesta Soniei și Anei.

„Tu ești bărbatul pe care-l iubesc. În tine am încredere. Adrian ori nu știe ce zice, ori minte. Gata, plecăm! Mai bine să fim pe drumuri decât să vin să te vizitez la pușcărie. La noapte plecăm! Mă duc să-l pregătesc pe Victor”, spune Sonia.

Bihter este o continuă sursă de conflict între Ana și Ioan. Ce șanse mai are căsnicia celor doi?

„Ana, tu crezi că te-am așteptat atâția ani ca să mă arunc în brațele oricui?”

Situația nu poate rămâne așa. Ioan face o nouă încercare de a-i explica soției sale că nu are niciun motiv să își facă griji în privința relației sale cu Bihter.

Alex nu își dorește o viață de fugar. Despărțirea de Sonia a fost un val de emoții. Cei doi nu au avut nevoie de cuvinte pentru a-și transmite sentimentele. Un sărut și o îmbrățisare lungă, ce nu voia să se termine.

Într-un final, la semnul procurorului, Alex este smuls din brațele iubitei sale și încătușat.

Ioan și-a găsit drumul înapoi spre Ana. Este momentul pe care îl așteptam. Ioan își dă seama că viața lui nu este completă fără Ana. Ea este femeia alături de care va îmbătrâni, iar obstacolele peste care au trecut au dovedit că sunt capabili să depășească orice le iese în cale. Trebuie să se întoarcă acasă.

CONECTEAZA-TE CU FRUCTUL OPRIT
Subscribe pe 👉 Youtube
Like pe 👉 Facebook
Follow pe 👉 Instagram
​Afla noutati pe site 👉 Fructul Oprit

Urmareste Fructul Oprit pe AntenaPlay: https://s.a1.ro/WNPxkbw
Alatura-te abonatilor AntenaPlay: https://s.a1.ro/GMizvqZ

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro