Fructul oprit

SEZOANELE 1,2 (2018/2019)

Fructul Oprit, episodul 38. Două cereri în căsătorie, o despărțire și o dezvăluire șocantă

 
+6 click pentru
galerie

Două cereri în căsătorie, mărturisiri și descoperiri importante, însoțite de răsturnări de situație, toate acestea s-au regăsit în episodul cu numărul 38, din sezonul 2 al serialului Fructul Oprit.

Nu-i pentru cine se pregătește, ci pentru cine se nimerește! Petru nu se va mai căsători cu Bihter, dar banii dați pentru organizarea nunții nu mai pot fi recuperați.

„Petru a pus toate cheltuielile pe firmă, așa că trebuie să plătim avansul. Am cerut contractul, să văd ce prostie a făcut”, i-a spus Ana lui Ioan.

Reacția acestuia a luat-o prin surprindere. „Foarte bine, plătim și facem nuntă. Ana, tu și cu mine, aici pe ponton. O nuntă ca-n povești, așa cum ți-am promis. Ce zici?”

Marius Cristescu o găsește pe Sonia abătută, pe pontonul de pe moșia Caragea. Ea îi mărturisește că, deși a câștigat un tată, simte că și-a pierdut mama

„Vreau să o văd cum se târăște pe jos, cum ajunge să fie săracă și singură. Vreau s-o văd în pușcărie”, a spus Sonia.

Mihai Lăzărescu vrea să își facă ordine în viață. El o roagă pe Bihter să se întâlnească cu el. Nu vrea ca relația lor să continue. „Mă gândeam că dacă nu îți mai răspund la mesaje și la telefoane o să înțelegi...”

„Gata? Asta a fost? Te-am consolat și acum mă arunci la gunoi ca pe o cârpă?!”, a răbufnit Bihter.

„Da. Relația asta a picat într-un moment foarte prost. Tu ești o fată simpatică, serios, doar că e o perioadă în care vreau să mă concentrez mai mult pe mine, șă-mi îndrept gluma asta de viață”, i-a explicat Mihai Lăzărescu.

Adrian a aflat că Doina, mătușa lui, a fost cea care l-a împușcat,  fiind cea din cauza căreia a ajuns în stare gravă la spital.

Vizibil tulburat de vestea primită, pe care inițial o crede o glumă, Adrian vrea să vorbească între patru ochi cu Doina.

„O să vorbesc cu mătușa mea. E o neînțelegere”, spune el.

Alex îi face o propunere surprinzătoare Soniei: „Nu aș fi vrut să fie așa, dar…Știu că ultima oară când ar fi trebuit să mergem la altar, nu s-a mai întâmplat. Îți promit că, de data asta, nimeni și nimic nu ne va opri. Nu vrei să fii soția mea?”

Emoționată, Sonia cade în genunchi, în fața bărbatului pe care îl iubește.

„Tu ești sigur că vrei să te căsătorești cu mine, după tot ce-a făcut Roxana? Te iubesc! Te iubesc enorm! Te iubesc și pot să înțeleg dacă nu vrei să te căsătorești cu mine”, i-a spus ea.

Au mai rămas două episoade “Fructul oprit”, pe care telespectatorii le pot urmări, miercurea, de la ora 20.00, la Antena 1.  

CONECTEAZA-TE CU FRUCTUL OPRIT
Subscribe pe 👉 Youtube
Like pe 👉 Facebook
Follow pe 👉 Instagram
​Afla noutati pe site 👉 Fructul Oprit

Urmareste Fructul Oprit pe AntenaPlay: https://s.a1.ro/WNPxkbw
Alatura-te abonatilor AntenaPlay: https://s.a1.ro/GMizvqZ

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 



facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI