Fructul oprit

Sezonul 1, 2

Fructul oprit, sezonul 2, episodul 36. Moartea lui Lăzărescu scoate la suprafață secrete terifiante!

 
+3 click pentru
galerie

Anunțul morții acestuia ajunge și la Magda(Maia Morgenstern), dar și un secret bine păstrat ani de zile. „Magda, eu presimt că nu mai am mult de trăit. D-asta vreau să-ți fac o mărturisire. Ceva ce țin în mine de 30 de ani”, se arată în filmulețul pe care Dan Lăzărescu(Doru Ana) l-a făcut înainte să moară și care se află acum la ea. „Noi am pus la cale să …  “.

Adrian și Cami se întânesc față-n față și fata recunoaște că l-a iubit pătimaș, însă pasiunea pare să fi dispărut sau cel puțin asta susține tânăra.

Magda și Marius Cristescu(Bogdan Stanoevici) rămân stupefiați după ce urmăresc întreaga filmare. “Nu pot să cred! Ne-a distrus viețile!”, concluzionează Magda.

„Cred că am găsit o soluție ca Ana să fie de acord cu nunta”, îi spune Ioan(Vlad Gherman) lui Petru(Bogdan Iancu). În cele din urmă, tânărul Petru este de acord să-i propună iubitei sale încheierea unui contract prenupțial, ideea pe care, într-un final, Bihter o îmbrățișează.

Petru îl ascultă pe Ioan și îi propune iubitei sale ceva neașteptat: „Știi cât de mult de iubesc, dar trebuie să semnăm un act!”

Vestea morții lui Dan Lăzărescu din Fructul Oprit, ajunge și la urechile nepotului său, care află despre această dramă într-un mod brutal, care-l afectează profund.

„Vreau o dată în viața ta să spui adevărul!”, îi cere Sonia(Michaela Prosan) mamei sale. „Ce adevăr, Sonia? Pe cine am omorât eu?”, încearcă Roxana(Carmen Tănase) să înțeleagă la ce se referă aceasta. „Pe părinții lui Alex! Vreau să știu ce treabă ai avut cu ei și de ce! I-ai omorât?”, continuă Sonia. Răspunsul Roxanei e vehement: „E absurd... Nu i-am cunoscut pe părinții lui ALex. Nu am omorât pe nimeni. Nu-i cunoșteam”.

O nouă întâlnire între Adrian(Bogdan Albulescu) și Alex(Petru Păun) aduce cu sine o dezvăluire importantă, care-i răscolește trecutul și scoate la iveală o cu totul altă ipostază a unor evenimente majore petrecute.

Pentru Ana coșmarurile par să se sfârșească după ce Ioan îi confirmă toate bănuielile referitoare la drama care s-a abătur asupra familiei Caragea. 

CONECTEAZA-TE CU FRUCTUL OPRIT
Subscribe pe 👉 Youtube
Like pe 👉 Facebook
Follow pe 👉 Instagram
​Afla noutati pe site 👉 Fructul Oprit

Urmareste Fructul Oprit pe AntenaPlay: https://s.a1.ro/WNPxkbw
Alatura-te abonatilor AntenaPlay: https://s.a1.ro/GMizvqZ

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI