Live acum
Prime Time 20:30Animatie: Ferdinand

Vlad Gherman şi Cristina Ciobănaşu cuplu pe scenă, dar și în viața reală! „M-a păcălit s-o iubesc!”

Vlad Gherman şi Cristina Ciobănaşu au o super poveste de dragoste. O poveste care ţine de multă vreme în viaţa reală, dar şi una pentru camerele de filmat, pentru că cei doi actori se iubesc şi în serialul Fructul Oprit.

Vlad Gherman şi Cristina Ciobănaşu au o super poveste de dragoste. O poveste care ţine de multă vreme în viaţa reală, dar şi una pentru camerele de filmat, pentru că cei doi actori se iubesc şi în serialul Fructul Oprit.

De mai bine de şapte ani de zile, Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz. Povestea lor de dragoste a început timid, cu o prietenie sinceră. Abia pe parcurs şi-au dat seama că s-au îndrăgostit unul de celălalt. Iremediabil.

S-au cunoscut pe platourile de filmare. Şi acolo sunt împreună, căci Vlad şi Cristina formează un cuplu şi în serialul Fructul Oprit.

Ultimul episod din Fructul Oprit va fi difuzat pe 19 iunie, adică peste fix o săptămână. Serialul care a cucerit publicul din România are o distribuţie impresionantă şi personaje pe măsura actorilor.

„Ieşi din ritmul ăsta în care ştiai că orice ar fi, lunea te întâlneai cu oamenii dragi alături de care îţi face plăcere să munceşti şi cumva, când ne gândim că vine o perioadă de pauză parcă ne încearcă aşa nişte fluturaşi în stomac, o lăcrimioară în colţul ochiului”, a spus Cristina Ciobănașu.

„Să ai filmări în fiecare zi şi brusc să nu mai primeşti niciun mesaj, brusc parcă îmi vine să plâng când mă gândesc aşa”, a adăugat Vlad Gherman.

Da, filmul se va termina. dar povestea lor de dragoste e abia la început!

CONECTEAZA-TE CU FRUCTUL OPRIT
Subscribe pe 👉 Youtube
Like pe 👉 Facebook
Follow pe 👉 Instagram
​Afla noutati pe site 👉 Fructul Oprit

Urmareste Fructul Oprit pe AntenaPlay: https://s.a1.ro/WNPxkbw
Alatura-te abonatilor AntenaPlay: https://s.a1.ro/GMizvqZ

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

Video