Antena Căutare

2020, an bisect: Superstiții inedite de care românii țin cont în anul în care februarie are 29 de zile

Anul 2020 este unul bisect, ceea ce înseamnă că va avea 366 de zile. Anii bisecți sunt considerați ani dificili, complicați, în care întâmpinăm tot felul de obstacole. Numeroase semnificații și superstiții tronează asupra lunii februarie, cea care va avea în 2020 29 de zile.

2020, an bisect: Superstiții inedite de care românii țin cont în anul în care februarie are 29 de zile
2020 este an bisect

Se spune că într-un an bisect nu este bine să iei decizii care urmează să-ți schimbe cursul vieții sau să te afecteze pe termen lung. De exemplu, n-ar fi bine să te muți, să-ți dai demisia, să faci achiziții importante, notează kudika.ro. Nici să demarezi proiecte de amploare nu este indicat, precum construcția unei case ori schimbarea reședinței.

Căsătoriile și divorțurile sunt de evitat în 2020

Dacă te căsătoreșți sau divorțezi într-un asemenea an, alegerea nu ar fi una benefică pentru ține – căsătoriile se pot destramă curând, iar divorțul se dovedește o alegere proastă, pe care o regreți, pentru că nu-ți vei găși pereche multă vreme. În anumite zone de pe glob se consideră că, dacă te căsătorești chiar pe 29 februarie, vei avea parte de mult noroc în căsnicie, însă în alte regiuni, tocmai această dată este considerată cea mai fatidică din tot anul pe plan amoros.

29 februarie, o dată de naștere controversată

Unii spun despre dată de 29 februarie că nu este o zi de naștere norocoasă. Cei născuți atunci ar avea de înfruntat nenumărate ghinioane, suferințe și piedici de-a lungul vieții. Ipoteza este combătută cu aplomb de alți mistici, care susțîn sus și tare că este de-a dreptul o binecuvântare să te naști într-o astfel de zi unică. Cei născuți pe 29 februarie ar fi oameni deosebiți, cu înzestrări speciale și cu o misiune importantă pe Pământ, poate chiar cu puteri care depășesc sfera normalului.

Sursa: kudika.ro

Anul 2020 aduce schimbări drastice în lume! Uniunea Europeană îți pierde un membru, iar o țară își schimbă capitala... Elena Ceaușescu, salariu fabulos! Folosea banii pentru același lucru, mereu! Cât câștiga...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x