Antena Căutare

Conserve pentru iarnă: Salată de ardei iuți cu ceapă la borcan, pentru iarnă

Această salată de ardei iuti cu ceapă este o alternativă gustoasă a ardeilor iuți în oțet, ce va fi apreciată, mai ales, în sezonul rece.

Conserve pentru iarnă: Salată de ardei iuți cu ceapă la borcan, pentru iarnă
Salată de ardei iuți cu ceapă

Această salată de ardei iuti cu ceapă este o alternativă gustoasă a ardeilor iuți în oțet, ce va fi apreciată, mai ales, în sezonul rece.

La mare căutare este și această rețetă de Dulceaţă de ardei iuţi, perfectă pentru sosuri, fripturi și garnituri!


Ingrediente pentru Salata de ardei iuti cu ceapă

  • 500 g ardei iuți multicolori
  • 250 g ceapă galbenă și roșie
  • 300 ml oțet
  • 300 ml apă
  • 1 lingură sare grunjoasă
  • 2-3 linguri zahăr
  • 1 linguriță boabe de piper
  • 1 linguriță boabe de muștar
  • 2 foi de dafin

Mod de preparare Salată de ardei iuți cu ceapă

Se curăță ceapa și se toacă în cuburi.
Se spală bine ardeii și se toacă în rondele, apoi se amestecă cu ceapa.
Se pune pe foc apa cu oțetul, sarea și condimentele, plus zahăr în funcție de gust.
Se lasă să fiarbă pentru 2-3 clocote.
Amestecul de ceapă cu ardei se pune în borcane, îndesându-l bine și se toarnă peste el, soluția lichidă, fierbinte.
Se înfiletează capacele borcanelor, se învelesc borcanele în prosoape sau pături și se lasă acolo până se răcesc.
Salata de ardei iuți cu ceapă se servește cu diverse ciorbe și garnituri.

Negresă de post cu ciocolată și sirop de arțar... Conserve pentru iarnă: Zacuscă combinată cu multe legume....

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x