Antena Căutare

Copănele de pui rumenite ușor, în sos de muștar la cuptor

Dacă v-ați săturat de rețetele clasice de preparare a fripturii de pui, această variantă vă vine in ajutor. Obțineți niște copănele delicioase, rumene și frumoase.

Ingrediente

  • 1 kg copănele de pui
  • 5-6 căței de usturoi
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • 100 g muștar de orice fel
  • 50 ml ulei de măsline

Mod de preparare

Dacă v-ați săturat de rețetele clasice de preparare a fripturii de pui, această variantă vă vine in ajutor.

Obțineți niște copănele delicioase, rumene și frumoase.

Se pisează usturoiul cu puțină sare și se freacă apoi cu uleiul, ca pentru mujdei.

Se adaugă muștarul și cimbrul și se mai asezonează gustul cu piper.

Se ung copănelele cu această compoziție, se așează în tavă și se dau la cuptor până se rumenesc.

Se servesc cu salată de legume și garnitură de orice fel.

Desert rapid și delicios, pentru musafirul pofticios... Rețetă de negresă cu gem de vișine și ciocolată. Dacă o prepari odată, va fi cea mai lăudată și se va cere repetată....

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x