Antena Căutare

Rețetă delicioasă de Gulaș cu carne de porc

Gulaș cu carne de porc, una dintre cele mai îndrăgite rețete, inspirate din bucătăria ungurească.

Rețetă delicioasă de Gulaș cu carne de porc
Gulaș cu carne de porc

Gulaș cu carne de porc, una dintre cele mai îndrăgite rețete, inspirate din bucătăria ungurească.

Ingrediente pentru rețeta Gulaș cu carne de porc

  • 500 g muschiuleț sau pulpă de porc
  • 2 cepe albe, potrivite
  • 1 ardei capia, roșu
  • 1 căpățână de usturoi
  • 1 morcov
  • 1 rădăcină de pătrunjel
  • 2 cartofi mari
  • 1 cutie de roșii cubulețe
  • pătrunjel verde
  • cimbru uscat
  • sare și piper
  • boia dulce
  • 1 ardei iute
  • 1 lingură untură

Mod de preparare pentru rețeta Gulaș cu carne de porc

Se porționează carnea în bucăți mici care se rumenesc în untura încinsă.

Se curăță ceapa, morcovul și rădăcina de pătrunjel, se toacă mărunt și se adaugă peste carne. Se adaugă și câțiva căței de usturoi, rondele și se amestecă bine. Când legumele sunt bine pătrunse, se adaugă roșiile, și se lasă sossul să scadă, asezonându-l cu sare, piper, cimbru și boia.

Se adaugă cartofii curățați și tăiați cuburi și se completează cu apă fierbinte.

Când cartofii sunt pătrunși, se adaugă ardeii tocați mărunt și câțiva căței de usturoi.

Se mai lasă deliciosul Gulaș cu carne de porc pe foc câteva minute, timp în care se potrivește gustul cu sare și condimente.

După stingerea focului, se adaugă pătrunjel verde, tocat.

Rețeta Coxinha De Frago. Niște delicioase găluște de aluat umplute cu piept de pui... Tagliatelle cu hribi și sos curry...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x