Antena Căutare

Piept de pui cu sos de vișine și cartofi acordeon

Simplu și gustos, pentru omul pofticios: Piept de pui cu sos de vișine și cartofi acordeon!

Piept de pui cu sos de vișine și cartofi acordeon
Piept de pui cu sos de vișine și cartofi acordeon

Simplu și gustos, pentru omul pofticios: Piept de pui cu sos de vișine și cartofi acordeon!

Rețeta Piept de pui cu sos de vișine și cartofi acordeon - Ingrediente:


  • 1 kg piept de pui dezosat ( 4 bucăți a 250 gr)
  • 450-500 gr vișine fără sâmburi
  • 250 ml lapte
  • 1 l suc natural de vișine
  • 100 gr unt
  • 150 gr zahăr
  • sare
  • 250 gr piper
  • 1 praf de scorțișoară
  • 100 gr amidon alimentar
  • flori comestibile
  • germeni de praz
  • vlăstarii de mazăre
  • 4 cartofi medii
  • 8 feli de bacon
  • chivas
  • 300 gr cașcaval feliat
  • ulei de măsline

Rețeta Piept de pui cu sos de vișine și cartofi acordeon - Preparare

Se decojesc cartofii.

Untul se feliază subțire.

În partea inferioara a cartofilor se introduce câte o frigăruie de grătar. Se pun cartofii cu frigaruia in partea de jos și se feliază subțire până când cuțitul ajunge la frigăruie.

Se pun într-o tavă cu unt, se condimentează cu sare, piper și câteva picături de ulei de măsline. Se coc în cuptorul încins la 190 de grade pentru circa 45 de minute.

Se scot cartofii, se lasă să se răcească puțin, apoi, între feliile de cartofi se pun alternativ felii de bacon și de cașcaval.

Se introduc din nou la cuptor pentru 10 minute. Când cașcavalul este topit și baconul este crocant preparatul este gata.

Pieptul de pui se condimentează cu sare și piper și se pune pe grătar, iar pentru sosul de vișine, se pune suc de vișine la fiert, se adaugă vișinele, zaharul iar apoi se adaugă amidonul și se amestecă până se îngroașă.

Torteloni din sfeclă roșie cu creveți și somon... Piept de rață cu piure de varză roșie și sos de citrice...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x