Antena Căutare

Rețetă de paella cu cotlet de porc și fructe de mare

Dacă vă plac rețetele complexe, gustoase și foarte sățioase, cu multe ingrediente, trebuie să încercați această rețetă de paella cu cotlet de porc și fructe de mare!

Rețetă de paella cu cotlet de porc și fructe de mare
paella

Dacă vă plac rețetele complexe, gustoase și foarte sățioase, cu multe ingrediente, trebuie să încercați această rețetă de paella cu cotlet de porc și fructe de mare!


Ingrediente pentru paella cu cotlet de porc și fructe de mare

  • ulei măsline extra virgin
  • 1 kg piept de pui
  • 600 g cotlet de porc fără os
  • 50 g cimbru proaspăt
  • 2-3 foi de dafin
  • Ardei tricolori: roșu, galben, verde
  • 4 cepe
  • 400 g fasole verde
  • 400 g mazăre
  • sare
  • piper
  • șofran
  • boia dulce
  • 1 l de vin alb
  • 400 g orez
  • 2 legături pătrunjel
  • 400 g ardei copți
  • 300 g midii
  • 300 g vongole
  • 400 g creveți
  • 1 kg pește Halibut
  • 750 g somon de Atlantic
  • 300 g sparanghel alb
  • 50 g vegeta de legume
  • sos de roșii
  • 2 căpățâni de usturoi
  • Pentru (Stockul de pui)
  • 2 legături leuștean
  • 2 morcovi
  • 2 buc. păstârnac
  • 1 țelină
  • 500 g pulpe de pui
  • 2 foi de dafin
  • 5 g piper negru( boabe)
  • 1 ceapă
  • 200 g unt

Mod de preparare paella cu cotlet de porc și fructe de mare

Se călește în ulei de măsline 1 ceapă tocată, câțiva căței de usturoi, apoi se adaugă orezul.

După 5 minute de călit, pentru o culoare mai intensă se adaugă un vârf de cuțit de șofran.

Se amestecă continuu încă 5 minute, după care se adaugă vin și apă.

Se fierbe totul la foc mic timp de 10 minute și se asezonează cu sare, piper și o linguriță de vegeta.

Apoi se lasă la răcit.

Carnea de porc, de pui și fructele de mare, le spălăm bine pe fiecare în parte, le curățăm, le tăiem în cuburi și le prăjim într-o tigaie cu ulei și câțiva căței de usturoi.

Se prăjesc aproximativ 5-7 minute, după care se adaugă mazărea, fasolea verde, sare, piper, foi de dafin, boia de ardei, ardeiul tăiat în cubulețe și ardeiul copt, roșiile, puțin cimbru, puțin unt și puțină apă.

Se adaugă, apoi, orezul gata preparat și se mai completează cu apă dacă mai necesită, apoi se adaugă scoicile și sparanghelul curățat și se lasă la fiert circa 10-15 minute cel mult 20.

Se porționează în farfurii și se servește delicioasa paella cu mare poftă.

Piton prăjit în sos asiatic... Un altfel de sushi - Sushi Panda...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x