Antena Căutare

Rețetă simplă și ușoară de tagliatelle bolognese

Când ai poftă de un preparat cu paste, simplu, rapid și gustos, această rețetă de Tagliatelle bolognese îți poate fi de folos!

Rețetă simplă  și ușoară de tagliatelle bolognese
Tagliatelle bolognese

Când ai poftă de un preparat cu paste, simplu, rapid și gustos, această rețetă de Tagliatelle bolognese îți poate fi de folos!


Ingrediente pentru Tagliatelle bolognese

  • 500 g tagliatelle
  • 500 g carne tocată, amestec
  • 500 g pastă de roșii
  • 1 morcov
  • 1 ceapă
  • 2 căţei de usturoi
  • 1/2 ţelină mică
  • 400 ml vin roșu
  • sare
  • piper
  • oregano
  • busuioc
  • ulei

Mod de preparare Tagliatelle bolognese

Se călește în ulei încins ceapa și usturoiul tocate fin, morcovul și țelina date pe răzătoare, apoi se adaugă carnea tocată. Se amestecă intens pentru o preparare uniformă. Se asezonează cu sare, piper și oregano.
Când carnea este bine pătrunsă se adaugă vinul și pasta de roșii și se lasă să fiarbă până când alcoolul se evaporă și sosul devine consistent. Se mai potrivește gustul cu cele necesare, precum și cu câteva frunze de busuioc, proaspete.
Tagliatellele se fierb în apă cu sare, se scurg și se adaugă în sos.

Penne quattro formaggi cu spanac și roșii uscate... Bavette la cuptor cu brânză dulce și stafide, servite cu sos din fructe de pădure...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x