Antena Căutare

Risotto cu anghinare și ciuperci, gratinat cu parmezan

Dacă vă place risotto și vreți să-l combinați altfel decât ați făcut-o până acum, această rețetă „Risotto cu anghinare și ciuperci, gratinat cu parmezan” sigur vă poate inspira!

Risotto cu anghinare și ciuperci, gratinat cu parmezan
Risotto cu anghinare și ciuperci, gratinat cu parmezan

Dacă vă place risotto și vreți să-l combinați altfel decât ați făcut-o până acum, această rețetă „Risotto cu anghinare și ciuperci, gratinat cu parmezan” sigur vă poate inspira!

Puteți încerca și Risotto cu creveți, sau Monkfish cu risotto asparagus si baby spanac.


Ingrediente pentru Risotto cu anghinare și ciuperci, gratinat cu parmezan

  • 300 g risotto
  • 150 g ciuperci champignon
  • 1 ardei chili roșu
  • 1 ceapă
  • 100 g unt
  • 1 buc. anghinare
  • sare
  • piper
  • 100 g parmezan ras

Mod de preparare Risotto cu anghinare și ciuperci, gratinat cu parmezan

Se toacă ceapa și lujerul anghinarei și se călesc în unt topit, apoi se adaugă ciupercile, de asemeni, tocate mai mărunt și rondele de ardei chili. Se lasă să se prepare până sunt bine pătrunse toate ingredientele, apoi se asezonează cu sare și piper după gust.
Orezul se pune la fiert în apă cu sare, respectând proporția clasică, iar spre final de fierbere, se adaugă ingredientele călite în unt și se amestecă bine, să se dispună uniform printre orez.
La final, se presară parmezanul ras, deasupra orezului.

Budincă de griș cu sos de pepene galben și mentă... Risotto cu creveți, piure de mazăre și sos de ardei iuți...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x