Antena Căutare

Rulouri din foietaj cu cașcaval și bacon afumat. Un aperitiv ușor de preparat și de mare efect!

Ideale pentru atunci când ai musafiri, aceste rulouri din foietaj cu cașcaval și bacon afumat, dar bune și de luat la pachet!

Ideale pentru atunci când ai musafiri, aceste rulouri din foietaj cu cașcaval și bacon afumat, dar bune și de luat la pachet!

Ingrediente

  • 800 g aluat de foietaj
  • 150 g cașcaval
  • 150 g bacon afumat
  • 1 ou
  • ketchup
  • piper
  • busuioc uscat
  • piper

Mod de preparare rulouri din foietaj cu cașcaval și bacon afumat

Aluatul de foietaj se dezgheață și se întinde.
Se unge cu ketchup și se presară cașcaval deasupra.
Se presară și piper măcinat, chimen măcinat, busuioc uscat și cubulețe de bacon afumat.
Se rulează, nu foarte strâns, apoi taie în bucăți de 2-3 cm, se așază în tava tapetată cu hârtie de copt și se ung cu ou bătut.
Se coc rulourile din foietaj cu bacon și cașcaval, pentru 20-25 de minute, la 190 de grade.
Se servesc calde, dar sunt bune și reci, luate la pachet.

Ouă în sos picant de roșii - Shakshuka. Un preparat ușor și delicios, cu ingrediente puține și la îndemâna tuturor!... Cremșnit cu cremă bicoloră și zmeură. O armonie de arome și culori!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x