Antena Căutare

Tagliatelle cu fructe de mare în sos roșu

Ingrediente

  • 400 g paste tagliatelle
  • 150 ml ulei de măsline
  • 250 g fructe de mare (baby creveți, baby calamar, midii, surimmi)
  • 200 g somon afumat
  • 600 ml supă concentrată de roșii
  • 200 ml vin alb sec
  • 8-10 frunze de busuioc proaspăt
  • 4 căței de usturoi
  • 120 g unt
  • sare și piper după gust
  • plante ornamentale

Mod de preparare

Se pune un vas cu apă și sare la fiert, iar când atinge punctul de fierbere se adaugă pastele.

Într-un wok, se încinge uleiul de măsline și se rumenesc fructele de mare în el, pentru 2 -3 minute.

Se adaugă, pe rând: vinul alb, usturoiul tocat mărunt, untul, supa de roșii și busuiocul proaspăt, tocat.

Se lasă sosul să fiarbă aproximativ 7 -8 minute.

După ce pastele s-au fiert al dente, se scurg, se clătesc cu apă rece și se adaugă peste fructele de mare din wok.

Se îmbracă pastele cu sosul și mai lasă pe foc aproximativ 3-4 minute.

Se scot pe farfurie si se decorează cu microplante.

Păstrăv cu dovlecei umpluți și sos de iaurt... Sarmale din carne de vânat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x