Antena Căutare

Vlădutz a găsit formula ideală. Așa faci o „gospodină fericită”!

Nu există bucurie mai mare a unei gospodine ca atunci când îi iese preparatul! Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi o reţetă care are ca ingrediente muşchi de porc, gălbiori, ciuperci champinion şi smântână şi are o denumire inedită de "Gospodina fericită"

Nu există bucurie mai mare a unei gospodine ca atunci când îi iese preparatul! Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi o reţetă care are ca ingrediente muşchi de porc, gălbiori, ciuperci champinion şi smântână şi are o denumire inedită de "Gospodina fericită".

INGREDIENTE

Pentru friptura:
1 kg muschiulet de porc
sare
piper
ulei de masline
Pentru sos:
1 ceapa
2 catei de usturoi
500 g ciuperci champignon mici
500 g galbiori congelati
50 g unt
1 lingura ulei de masline
400 g smantana
4-5 linguri mustar dulce
100 g cascaval
sare
piper
cimbru
Pentru salata:
1 varza alba
1 varza rosie
250 g salata de laptuci
2 morcovi
300 g ghebe murate
sare
piper
ulei de masline
otet balsamic

Vezi modul de preparare AICI.

Întrebarea care stă pe buzele tuturor are un răspuns! Este bine sau nu să cureți fructele și legumele de coajă?!... Bucătăria ta se va transforma într-un restaurant "fast food"! Cel mai delicioasă rețetă de burger îți va face ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x