Antena Căutare

Vara asta, românii dau testul ospitalităţii! Gina Pistol: „Pentru mine, a fi gazda perfectă înseamnă a-l face pe invitat să se simtă ca la el acasă!”

Vara aceasta, românii dau testul ospitalitãţii, în cadrul celui mai proaspãt show de la Antena 1. Începând din 5 august, în fiecare zi, de luni pânã vineri, de la ora 17:00, Antena 1 cautã Gazda Perfectã. Prezentatoarea „Chefi la cuţite” vorbeşte deschis despre ce înseamna sã fii o gazdã perfectã.

Vara aceasta, românii dau testul ospitalitãţii, în cadrul celui mai proaspãt show de la Antena 1. Începând din 5 august, în fiecare zi, de luni pânã vineri, de la ora 17:00, Antena 1 cautã Gazda Perfectã. Prezentatoarea „Chefi la cuţite” vorbeşte deschis despre ce înseamna sã fii o gazdã perfectã.

„Pentru mine, a fi gazda perfectă înseamnă a-l face pe invitat să se simtă ca la el acasă. Nu-mi invit prietenii la masã atât de des pe cât aș vrea, dar atunci când îi invit îmi place să petrecem momente frumoase împreună - cu mâncare bună, muzică și un vin. Îmi place să le gătesc, iar cea mai apreciată rețetă a fost cea de pui indian, pe care o refac ori de câte ori am ocazia!”, marturiseşte Gina Pistol.

Vedeta a vorbit cu aceastã ocazie şi despre momentele din copilãrie când pãrinţii sau bunicii ei primeau musafiri: „Atât bunicii, cât și părinții mei au fost niște gazde perfecte, căci întotdeauna puneau pe masă tot ce aveam noi mai bun, ofereau toate deliciile din cămară. Chiar și la pachet! J Țin minte și acum care era rețeta preferată pe care o așteptam cu orice ocazie - brânzoaicele sărate, specialitatea bunicii. Când eram în vacanțe, mai ales, bunica mea făcea pâine, iar din aluatul rămas cocea în cuptor de pământ aceste turte, pe care le împărțeam cu toți copiii de pe uliță. Mereu îmi aduc aminte de gustul lor special!”, a mai declarat aceasta.

Gazda Perfectã, show-ul care va avea premiera pe 5 august, de la ora 17:00, la Antena 1, are la bază formatul internaţional Come dine with me, format ce a cucerit publicul din peste 40 de ţări, printre care SUA, Italia, Spania, Anglia sau Franţa. 5 concurenţi, 5 zile, 5 case diferite. Acestea sunt ingredientele unui show ce promite să găsească Gazda Perfectă.

Un grup de 5 oameni care nu ştiu nimic unul despre celălalt vor încerca să demonstreze că ospitalitatea şi abilităţile culinare îi recomandă pentru a fi o gazdă desăvârşită. În fiecare zi, de luni pânã vineri, de la ora 17:00, timp de o săptămână, cei 5 vor concepe meniuri sofisticate şi vor încerca să creeze o atmosferă cât mai primitoare în casele lor pentru a-i convinge pe ceilalţi de calităţile personale. La finalul fiecărei cine, concurenţii vor oferi puncte celui care le-a fost gazdă, însoţite bineînţeles de laude sau critici, iar la sfârşitul ediţiei, câştigătorul, cel care acumulează cel mai mare punctaj, va primi titlul de Gazda Perfectă şi un premiu de 10.000 Ron.

Citește și: Vara asta, românii dau testul ospitalităţii! Emisiunea „Gazda Perfectă”, de la Antena 1, va avea premiera pe 5 august

Gazda Perfectă conturează portretul românului bucuros de musafiri, omul de rând care se pregăteşte în fel şi chip atunci când ştie că trebuie să îşi impresioneze invitaţii. Acţiunea show-ului se va construi în jurul cinelor care aduc la un loc personalităţi diferite, oameni cu preferinţe şi obiceiuri diferite, lucru care va face de altfel şi deliciul telespectatorilor. Înscrierile continuã pe casting.a1.ro.

Cristina Cioran, prezentatoarea „Acces Direct”, despre ce înseamnă o gazdă perfectă. Ce gătește vedeta pentru cei dragi.... Gazda perfectă, o nouă emisiune culinară la Antena 1. Ce trebuie să știi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

🎂 Vezi emisiunea Gazda Perfecta, online, pe AntenaPlay! 📱 Editii integrale, aici >>> https://s.a1.ro/HFUu3tU

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x