Antena Căutare

Cristina Cioran, prezentatoarea „Acces Direct”, despre ce înseamnă o gazdă perfectă. Ce gătește vedeta pentru cei dragi. „Suntem gurmanzi”

Cristina Cioran, prezentatoarea emisiunii „Acces Direct”, a explicat ce înseamnă în opinia ei „o gazdă perfectă”. Vedeta a dezvăluit, între altele, într-un interviu, și ce obișnuiește să gătească în familie și între prieteni, precum și ce amintire are din copilărie despre felul în care erau primiți musafirii în locuința ei.

Cristina Cioran, prezentatoarea emisiunii „Acces Direct”, a explicat ce înseamnă în opinia ei „o gazdă perfectă”. Vedeta a dezvăluit, între altele, într-un interviu, și ce obișnuiește să gătească în familie și între prieteni, precum și ce amintire are din copilărie despre felul în care erau primiți musafirii în locuința ei.

Ce înseamnă pentru tine gazda perfectă?

O gazdă perfectă este pentru mine persoana care mă invită la o experiență nu doar culinară, ci și de atmosferă, stare, ambient. Fie că e vorba de un meniu oriental sau european, fie că e vorba de un cooking day. Primirea, servirea, platingul, gustul, distracția, toate fac parte din crearea unei zile perfecte.

Îți place să primești musafiri sau preferi să mergi tu în vizită?

Îmi place să primesc musafiri la masă, mai ales că sunt pasionată de gătit. Mergem și în vizită, dar de obicei ca să facem ceva bun și interesant de mâncare. Fie că suntem la noi cu prietenii sau în vizită, îmi place să fac de obicei mese tematice, pe zone culinare. Seara de pizza sau de tagliatelle pe care le facem noi, sau de pește prins de noi sau creveți sau masa libaneză sau China Day sau sushi... La noi experiența pe care o putem avea împreună contează cel mai mult.

Cât de des îți inviți prietenii la masă?

La două zile mergem în vizită sau primim musafiri și facem festin. Suntem gurmanzi și ne place să ne adunăm în jurul mesei.

Cât de implicată ești în servirea mesei/ întretinerea atmosferei atunci când ai musafiri?

O experiență culinară începe de la momentul în care deschizi ușa până la închiderea ei în urma musafirilor. Nu cred în perfecțiune, dar îmi place să fiu atentă la detalii așa că, de exemplu, dacă avem mâncare chinezească sau sushi, servim cu bețe.

Oferi cadouri când mergi in vizită?

Ofer cadouri când merg în vizită, dar sunt simbolice și țin de relația pe care o am cu oamenii respectivi.

Ai vreo amintire din copilărie legat de felul în care bunicii/ părinții tăi își primeau musafirii?

La noi erau mereu mese, fie la noi, fie la alții. Era foarte frumos. Cred că de acolo mi se trage, pentru că și ai mei erau foarte atenți la detalii: felul în care se punea masa, paharele, tacâmurile, farfuriile... totul conta. Îmi aduc aminte și acum ce față de masă aveam. Prietenia e foarte importantă pentru mine și consider că în momentul în care ești gazdă îi primești pe oameni în intimitatea ta. Așa că trebuie să plece de acolo cu o stare de bine, nu doar cu burta plină. (râde)

Vara aceasta, românii dau testul ospitalitãţii, în cadrul celui mai proaspãt show de la Antena 1. Începând din 5 august, în fiecare zi, de luni pânã vineri, de la ora 17:00, Antena 1 cautã Gazda Perfectã.

Citește și:

Prezentatoarea Observator 12, Olivia Pãunescu, despre ce înseamnã sã fii o gazdã perfectã. „Mama fãcea totul perfect!”

Vara asta, românii dau testul ospitalităţii! Emisiunea „Gazda Perfectă”, de la Antena 1, va avea premiera pe 5 august

Prezentatoarea Acces Direct, Cristina Cioran: „Organizez seri culinare tematice la mine acasã sau când mergem în vizitã!... Vara asta, românii dau testul ospitalităţii! Gina Pistol: „Pentru mine, a fi gazda perfectă înseamnă a-l face pe invitat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

🎂 Vezi emisiunea Gazda Perfecta, online, pe AntenaPlay! 📱 Editii integrale, aici >>> https://s.a1.ro/HFUu3tU

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x