Antena Căutare

Ștefane, ți-a venit rândul! Cu ce meniu vrea concurentul să își dea gata invitații și să câștige titlul de ”Gazda Perfectă”

a venit rândul celui mai pretențios dintre concurenți să își încerce norocul pentru obținerea titlului de ”Gazda Perfectă”. Oare ce le-a pregătit Ștefan Constantin invitaților săi?

Ștefan Constantin are 40 de ani, locuiește în București și este kinetoterapeut. S-a înscris la ”Gazda Perfectă” pentru a cunoaște oameni noi și a-și ”etala abilitățile de gazdă perfectă”.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

MENIUL LUI ȘTEFAN

Iată la ce meniu s-a gândit Ștefan pentru cina din această ediție. La aperitiv, supă de linte; felul principal cuprinde vinete gratinate cu sos de roșii și parmezan, iar desertul vine în forță cu clătite cu gem și profiterol.

Cum s-a descurcat concurentul la cumpărături, în materialul video de mai sus.

Gazda Perfectă, jurizarea. Notele primite de Nsimba Elizabeth Sebastian... A dat-o în bară din prima! Ce i-a deranjat pe invitați la supa pregătită de Ștefan Constantin: ”Tu ai pus usturoi în che...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

🎂 Vezi emisiunea Gazda Perfecta, online, pe AntenaPlay! 📱 Editii integrale, aici >>> https://s.a1.ro/HFUu3tU

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x