Antena Căutare

Ea chiar e Gazda Perfectă! Ioana Popescu îi ghiceşte în palmă Dianei de la "Insula Iubirii"

Iată cum îşi distrează Ioana Popescu invitaţii la cină! Diana Constantin, fosta concurentă de la Insula Iubirii, a fost tratată cu răsfăț de Ioana care i-a ghicit în palmă. Îl va găsi pe Făt-Frumos, se va mărita, va călători în toată lumea?

Iată cum îşi distrează Ioana Popescu invitaţii la cină! Diana Constantin, fosta concurentă de la Insula Iubirii, a fost tratată cu răsfăț de Ioana care i-a ghicit în palmă. Îl va găsi pe Făt-Frumos, se va mărita, va călători în toată lumea?

Câte dintre lucrurile pe care Diana le iubește vor ajunge să fie făcute la intensitate maximă

”Pasiunile mele sunt mersul la cumpărături, meditația, yoga, plimbările prin parc, Părinții s-au despărțit pe vremea când eu aveam 13 ani și nu a fost un eveniment foarte fericit. Am suferit foarte mult din cauza aceasta. Tot timpul l-am căutat pe tata în bărbatul de lângă mine. cel mai fericit eveniment a fost când am putut să-mi ajut mama și să-i dau banii pentru o casă”, a declarat Diana Constantin.

Gazda Perfectă, momentul adevărului: Ce note a primit Florin Vasilescu... Hip hop și rețete delicioase la Gazda perfectă! Ce meniu a pregătit Cristian invitaților săi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

🎂 Vezi emisiunea Gazda Perfecta, online, pe AntenaPlay! 📱 Editii integrale, aici >>> https://s.a1.ro/HFUu3tU

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x