Antena Căutare

Cine este Afra Saraçoğlu, frumoasa actriță care o joacă pe Seyran în serialul Golden Boy, care se vede la Antena 1

Afra Saraçoğlu este una dintre cele mai îndrăgite actrițe din Turcia, datorită serialului fenomen „Golden Boy”, care se vede la Antena 1. Frumoasa turcoaică joacă rolul principal în serialul care a depășit granițele țării de origine. Rolul Seyran i-a adus foarte multă popularitate lui Afra Saraçoğlu

Afra Saraçoğlu joacă rolul principal feminin în serialul Golden Boy (Seyran)

Antena 1 & Instagram

Afra Saraçoğlu este o actriță din Turcia, care s-a născut în decembrie 1997 (are 25 de ani). Cea care o interpretează pe Seyran în producţia turcească „Golden Boy” (sau în original Yalı Çapkını) a început să fie cunoscută în anul 2016, când a jucat în filmul filmul „Second Chance”. De atunci, frumusețea și talentul actoricesc au propulsat-o în topul tinerelor actrițe din Turcia.

Citește și: Cine e Mert Ramazan Demir, actorul care îl interpretează pe Ferit în cea mai noua producție turcească „Golden Boy” de la Antena 1

Cine este Afra Saraçoğlu, actrița principală din Golden Boy (Seyran)

Afra Saraçoğlu (Seyran din Golden Boy) a avut roluri în mai multe filme și seriale de la începutul carierei și până în prezent. Unele dintre cele mai marcante roluri ale sale au fost Ece Çamkıran din serialul Fazilet Hanım ve Kızları în 2017 și rolul lui Seyran Korhan din serialul dramatic Yalı Çapkını (Golden boy) din 2022.

În 2019 Afra Saraçoğlu a jucat rolul lui Hayat în serialul TV Kardeș Çocukları, alături de Nur Fettahoğlu și Mehmet Aslantuğ, potrivit imdb.com.

În 2020, a fost distribuită în Öğretmen, o adaptare a filmului Homeroom, în care are rolul principal alături de İlker Kaleli și Ceren Moray.

În prezent, ea joacă rolul principal alături de Mert Ramazan Demir în popularul serial de televiziune "Yalı Çapkını" (Golden Boy). Serialul dramatic turcesc a ajuns în aproape o lună de la difuzare pe locul 1 în sistemul de rating al emisiunilor TV din Turcia.

Afra Saraçoglu și Mert Ramazan Demir, actorii principali din Golden Boy sunt prieteni foarte buni

Criticii au spus că succesul serialului Golden Boy se datorează chimiei dintre actorii pricipali Afra Saraçoglu (Seyran Mert) și Ramazan Demir Ferit. Au existat speculații potrivit cărora cei doi actori ar avea o relație amoroasă, însă cei doi au negat zvonurile. Cei doi actori principali din serialul Golden Boy se cunosc de mai mulți ani și au o relație de prietenie. Prietenia dintre cei doi îi ajută să se înțeleagă foarte bine pe platourile de filmare, iar multe dintre replicile personajelor lor au fost chiar improvizate.

Afra Saraçoglu este într-o relație cu actorul turc Mert Yazıcıoğlu. Cuplul s-a cunoscut în timpul filmărilor pentru İyi Oyun din 2018.

Alte producții în care actrița a jucat sunt: Yesilçam: Bir Sinema Hayvani, Aşk Bu Mu?, İyi Oyun, Kötü Çocuk, İkinci Şans, En Güzeli, Kardeş Çocukları.

Serialul Golden Boy se vede în fiecare vineri la Antena 1 și pe AntenaPlay

„Golden Boy” are în prim plan o poveste dramatică, plină de suspans și întâmplări imprevizibile, care îi va ține pe telespectatori cu sufletul la gură, în fiecare vineri, de la 20:30, la Antena 1.

Destinul a două surori le aduce pe acestea în calea moștenitorului unui imperiu de bijuterii, deținut de familia Korhan, în care minciuna, trădarea și secretele își spun cuvântul. Halis este proprietarul imperiului de bijuterii și capul familiei Korhan.

Deși afacerea este condusă în cea mai mare parte de către fiul său, Orhan, dar și de către cel mai mare nepot al său, Fuat, Halis în continuare ia cele mai importante decizii în companie și încearcă să dețină controlul și asupra familiei.

Ferit (Mert Ramazan Demir), protagonistul serialului, este cel mai tânăr nepot al magnatului, care s-a întors acasă după ce a studiat în străinătate. Tânăr rebel și nepăsător, Ferit ajunge să nu mai fie tolerat de către Halis, care a delegat-o pe Ifakat (nora sa rămasă văduvă), să îi găsească o mireasă bună lui Ferit.

Vestea că magnatul caută o mireasă pentru nepotul său a venit ca un fulger pentru Kazim, pentru care singura șansă la îmbogățire sunt cele două fiice ale sale, Suna și Seyran. Ifakat o consideră pe Suna potrivită pentru a se mărita cu Ferit, astfel că stabilește ziua în care cei doi se vor întâlni și se vor logodi.

Viețile celor două surori, Suna și Seyran, se schimbă pentru totdeauna atunci când, înainte să aibă loc logodna dintre Ferit și Suna, acesta se întâlnește din greșeală cu Seyran, protagonista serialului, și se simte atras de ea instantaneu. Trădările, minciunile, secretele și planurile de răzbunare își fac simțită prezența mai mult ca niciodată.

Serialul de dramă „Golden Boy” va fi difuzat începând din 6 ianuarie, în fiecare vineri, de la 20:30, la Antena 1.

Cine e Mert Ramazan Demir, actorul care îl interpretează pe Ferit în cea mai noua producție turcească „Golden Boy” de la... Golden Boy, episodul 1. Ferit, obligat să-și găsească soție și să devină responsabil...
Alimentul care are puternic efect inflamator. Mulți români îl manancă la cina fară să știe riscurile
Specialiștii au dezvăluit care este alimentul care are un puternic efect inflamator. Se pare...
Horoscopul zilei de 29 martie 2023. Taurii iau o decizie importantă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 29 martie 2023 aduce schimbări în viața nativilor din zodia Taurului....
Ultimele știri
x