Antena Căutare

Dans și coeziune. Vanda și Bernadette, o echipă de CINCI „DA”!

Un alt episod impresionant s-a consumat în această seară la „Ham Talent”. Vanda a predat o lecție de dans și bună purtare

Un alt episod impresionant s-a consumat în această seară la „Ham Talent”. Vanda a predat o lecție de dans și bună purtare.

Întâmplarea a făcut că Vanda să ajungă pe scena show-ului de la Antena 1 chiar în ziua în care împlinea 8 ani, iar acest moment special trebuia sărbătorit într-un mod impecabil. Alături de stăpâna sa, Bernadette, patrupedul gold retriver a făcut spectacol în adevăratul sens al cuvântului, iar numărul a fost atât de bun, încât Cocu a exclamat: „De multă vreme așteptam așa ceva. Bravo!”.

Rezultatul: DA pe linie!

Valentin Vasilescu: „Legătura dintre mine și Levante este unică!”... Așa mamă, așa fiică. Miss și Eliz, un excelent număr de dresaj...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Ham Talent nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/ham-talent/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/hamtalent/?fref=ts , iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlay: https://goo.gl/Xezxeo.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x