Antena Căutare

Un bărbat s-a prefăcut că moare ca să vadă ce reacție are pisica! Animalul a dat clasă tuturor! (VIDEO)

Un bărbat a vrut să facă un experiment de-a dreptul ieșit din comun și a decis să se prefacă mort, pentru a vedea cum reacționează pisica sa!

Un bărbat a vrut să facă un experiment de-a dreptul ieșit din comun și a decis să se prefacă mort, pentru a vedea cum reacționează pisica sa!

Acesta a pregătit o cameră de filmat, i-a dat drumul și apoi a pornit la treabă. A intrat în camera pe unde se plimba pisica și s-a prăbușit la pământ, mimând cât se poate de bine că a murit.

Curios din fire, animalul s-a apropiat să miroasă atent stăpânul, i-a dat târcoale de câteva ori și apoi a avut o reacție de zile mari!

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pisica, neimpresionată de show-ul stăpânului, s-a culcat leneșă pe podea, cu burtica în sus, așteptând cel mai probabil să fie mângâiată și băgată în seamă!

Urmărește clipul video de mai sus ca să vezi întreaga scenă, cu siguranță te vei distra pe cinste!

Un câine a găsit cel mai tare mod de a-și provoca puiul de om la joacă! Leșini de râs dacă vezi reacția animalului! (VID... Unui bărbat i s-a făcut rău și a leșinat, iar câinele a avut o reacție URIAȘĂ! Ce a făcut animalul (VIDEO)...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Ham Talent nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/ham-talent/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/hamtalent/?fref=ts , iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlay: https://goo.gl/Xezxeo.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x