Antena Căutare

Retete

Augustin Pop ne recomandă Trufe de ciocolată amară cu visine, piure de dovleac și citrice și sos caramel cu cafea

Augustin Pop ne recomandă Trufe de ciocolată amară cu visine, piure de dovleac și citrice și sos caramel cu cafea

Ingrediente ciocolata amara 100 g visine 30 g dovleac 200 g smantana dulce 125 g unt 20 g o jumatate de lamaie o jumatate de portocala zahar 100 g un ristretto de espresso pudra cacao 10 g Mod de preparare Normal 0 21...

Miercuri, 29.10.2014, 17:37
Gabriela Constantin ne propune o rețetă delicioasă Trandafiri din dovleac si foietaj

Gabriela Constantin ne propune o rețetă delicioasă Trandafiri din dovleac si foietaj

Ingrediente -1dovleac -500 gr foietaj -100 gr zahar -10 gr scortisoara -5 linguri vin alb dulce -1 esenta de lamaie -zeama de la o jumatate de lamaie -2 linguri piure de mango Mod de preparare Normal 0 21 false...

Marti, 28.10.2014, 15:59
Tavi Oprea ne recomandă Chamuca crocanta de dovleac cu branza de capra

Tavi Oprea ne recomandă Chamuca crocanta de dovleac cu branza de capra

Ingrediente Dovleac -15 g Branza de capra - 7g Miez de nuca - 1g Miere - 0,05 mg Foi fine de placinta - x3-6cm/20cm Ciuperci champignon - 5 Usturoi - 1catel Smantana lichida - 10 ml Vin rosu (cabernet sauvignon) - 250 ml Zahar - 1lingura...

Marti, 28.10.2014, 15:21
Andreea Dumitrache - Dovleac copt cu brânză de burduf, bacon crocant și sos olandez

Andreea Dumitrache - Dovleac copt cu brânză de burduf, bacon crocant și sos olandez

Ingrediente Dovleacul: 200 g dovleac decojit si taiat cuburi de 2 cm 2-3 crengute de cimbrisor 1 catel de usturoi in coaja sfaramat Sare, piper 20 ml ulei de masline 50 g branza de burduf Bacon Sos olandez: 50 g unt 82% grasime 1 galbenus...

Luni, 27.10.2014, 15:16
Elena Pădurariu - Ravioli cu dolveac și sos de gorgonzola

Elena Pădurariu - Ravioli cu dolveac și sos de gorgonzola

Ingrediente pentru umplutura: • dovleac - 300 gr • usturoi - 1 catel • busuioc - 2-3 frunze • patrunjel - cateva fire • smantana - o lingura • nucsoara - un praf • unt - o lingurita • ulei de masline - o lingura • sare si...

Luni, 27.10.2014, 15:14
Kinga Tanko - Chec cu dovleac

Kinga Tanko - Chec cu dovleac

Ingrediente 7 oua intregi 500 grame dovleac copt in cuptor si decojit 150 grame zahar 250 grame faina 100 grame unt praf de copt Pentru decor: ciocolata menaj 100 grame 200 grame gem de macese Bezele Mod de preparare Normal 0...

Luni, 27.10.2014, 15:13
Stefan Gherasim - Scoici Saint Jacques și salată de dovleac caldă

Stefan Gherasim - Scoici Saint Jacques și salată de dovleac caldă

Ingrediente 6 scoici St. Jaques mari 2 linguri ulei de măsline Pentru piureul de dovleac 50 g unt dovleac de plăcintă, curăţat de coajă şi seminţe, apoi tăiat în cuburi 75 ml supă de pui 1 linguriţă de parmezan ras Pentru salata...

Luni, 27.10.2014, 15:10
Elena Pădurariu ne recomandă o rețetă simplă și delicioasă pentru omleta de dimineață!

Elena Pădurariu ne recomandă o rețetă simplă și delicioasă pentru omleta de dimineață!

Ingrediente - două ouă - lapte - ierburi aromatice - roșii - mozzarella Mod de preparare "De dimineață facem magie: luăm două ouă, la batem frumos cu puțin lapte, aruncăm ierburi aromatice, sotăm câteva roșii și...

Joi, 23.10.2014, 11:02
Elena Pădurariu prezintă rețeta pentru sarmale de post cu nuci și ciuperci deshidratate

Elena Pădurariu prezintă rețeta pentru sarmale de post cu nuci și ciuperci deshidratate

Ingrediente • varza proaspata - 1 kg • orez – 200 g • ciuperci proaspete- 300 g • nuci – 100 g • amidon – 1 lingura • sos de rosii – 200 ml • otet - o lingurita • verdeata – o legatura • ciuperci deshidratate -...

Miercuri, 15.10.2014, 13:39
Ovidiu Ionesi ne recomandă o rețetă declicioasă de Raw cake cu mere si agave

Ovidiu Ionesi ne recomandă o rețetă declicioasă de Raw cake cu mere si agave

Ingrediente pt blat: • 100 de grame de nuci hidratate; • 230 de grame de migdale hidratate; • 30 de grame de sirop de agave; • Scortisoara; • Sare; • Zeama de lamaie pt cremă: • 675 de grame de nuci de caju hidratate; •...

Marti, 14.10.2014, 15:28
Andreea Dumitrache te învață să faci file de caras și piure de mazăre, mămăligă cu măsline verzi și roșii uscate, păstârnac și morcov copt

Andreea Dumitrache te învață să faci file de caras și piure de mazăre, mămăligă cu măsline verzi și roșii uscate, păstârnac și morcov copt

Ingrediente Caras: 3 fileuri de caras Zeama de la ½ lamaie 10 ml ulei de masline Mamaliga: 20 g rosii uscate 20 g masline verzi 50 g malai 150 ml apa 5 ml ulei de masline Radacinoase coapte: 1 pastarnac 1 morcov 2-3 fire de...

Marti, 14.10.2014, 15:16
Prepară o negresă DELICIOASĂ în doar 2 minute!

Prepară o negresă DELICIOASĂ în doar 2 minute!

Ingrediente un ou două cești de ulei vegetal o linguriță și jumătate de apă o ceașcă de mix pentru negresă spray de gătit bucăți de ciocolată (duupă preferințe) Mod de preparare Peste ou se adaugă apa și uleiul și se...

Duminica, 12.10.2014, 11:02
Dany Jinariu prepară piept de rață cu polenta și spanac sote!

Dany Jinariu prepară piept de rață cu polenta și spanac sote!

Ingrediente Piept de rață 1 bucată Spanac baby 150 g Polenta 200 g Sare Piper Unt 50 g Ulei de măsline 30 ml Ardei gras (roșu, galben, verde, câte o jumătate din fiecare) Zucchini 1 bucată Mod de preparare Se pune pieptul de...

Joi, 09.10.2014, 13:38
Ștefan Gherasim prezintă secretul unui piept de pui cu gălbiori, sos de smântână și couscous cu nucă, stafide și zeamă de portocale

Ștefan Gherasim prezintă secretul unui piept de pui cu gălbiori, sos de smântână și couscous cu nucă, stafide și zeamă de portocale

Ingrediente O jumătate de piept de pui 100 g de couscous 30-40 g de miez de nucă 10 stafide albe zeamă de la o jumătate de portocală 200 g de gălbiori 150 g de smântână 50 g de unt bun (unt sărat de preferință) Mod de preparare...

Joi, 09.10.2014, 13:25
Elena Pădurariu te învață să faci un cotlet de miel în crustă de ierburi, orez cu legume și sos de iaurt!

Elena Pădurariu te învață să faci un cotlet de miel în crustă de ierburi, orez cu legume și sos de iaurt!

Ingrediente cotlet de miel 200-250 gr Ceapă 2 buc Rozmarin o crenguță Pătrunjel 1/2 legătură Oțet de vin 1 lingură Ulei de floarea soarelui 100 ml Boabe de piper roșu 30 gr Boia o linguriță Cimbru o crenguță Orez basmatic 100...

Joi, 09.10.2014, 11:17
Tavi Oprea vă invită la o porţie de Piept de curcan cu salvie, bacon și couscous

Tavi Oprea vă invită la o porţie de Piept de curcan cu salvie, bacon și couscous

Ingrediente Piept de curcan 3x 50 g Frunza de salvie jumatate per beef Bacon 3 felii mici Couscous 1 frunza de dafin 1 ram mic de cimbru 5 boabe de piper negru Sare ardei gras (galben, rosu si verde) Patrunjel Lamaie Vin rosu (Cabernet...

Miercuri, 08.10.2014, 16:29
Andreea Dumitrache recomandă "Piept de raţă cu reducţie de balsamic, piure de cartof dulce si fasole verde cu seminţe de susan"

Andreea Dumitrache recomandă "Piept de raţă cu reducţie de balsamic, piure de cartof dulce si fasole verde cu seminţe de susan"

Ingrediente 1 bucata piept de rata 200 g cartof dulce 30 g unt 1 ceapa mica sau 2 echalottes 200 ml apa sau supa de legume 20 ml smantana de gatit 35 % grasime Nucsoara 100 ml otet balsamic 1 steluta de anason ¼ baton de scortisoara 10 ml...

Miercuri, 08.10.2014, 16:24
Kinga Tanko vă invită să savurați "Cotlete de berbec cu cartofi cu rozmarin"

Kinga Tanko vă invită să savurați "Cotlete de berbec cu cartofi cu rozmarin"

Ingrediente 200 grame cotlet de berbec (dezosat) 50 ml vin rosu 2 catei de usturoi 150 grame cartofi o ceapa alba mare un fir de rozmarin o lingura de zahar o lingurita de otet balsamic o lingurita sos de soia sare piper Mod de preparare...

Miercuri, 08.10.2014, 16:20
Elena Pădurariu ne recomandă "Cotlet de miel în crustă de ierburi, orez cu legume şi sos de iaurt"

Elena Pădurariu ne recomandă "Cotlet de miel în crustă de ierburi, orez cu legume şi sos de iaurt"

Ingrediente cotlet de miel 200-250 gr Ceapa 2 buc Rozmarin o crenguta Patrunjel 1/2 legatura Otet de vin 1 lingura Ulei de floarea soarelui 100 ml Boabe de piper rosu 30 gr Boia o lingurita Cimbru o crenguta Orez basmatic 100 gr Dovlecel...

Miercuri, 08.10.2014, 16:07
Cătălin Badici recomandă "Pisică de mare cu sos olandez, spanac sote, piure de morcovi și rulouri de dovlecel cu brânză"

Cătălin Badici recomandă "Pisică de mare cu sos olandez, spanac sote, piure de morcovi și rulouri de dovlecel cu brânză"

Ingrediente pisica de mare sau calcan 1,500 gr spanac 0,800 gr unt 80% 0,250 gr oua 2 buc ceapa alba 0,070 gr usturoi 0,010 gr ulei de masline 0,050 ml lamaie 1 bucata telemea de vaca (nu prea sarata) 0,200 gr dovlecei (sau zucchini) 3...

Luni, 06.10.2014, 20:36
Desert tomnatic! Un cheesecake cu dovleac ideal pentru zilele mohorâte!

Desert tomnatic! Un cheesecake cu dovleac ideal pentru zilele mohorâte!

Încălziți cuptorul la 350 °. Măcinați fursecurile cu ghimbir împreună cu nucile și zahărul de cofetărie. Adăugați untul și omogenizați

Luni, 06.10.2014, 10:26
Delicii la cană! Cel mai simplu și rapid desert pe care îl poți prepara la cuptorul cu microunde în DOAR 5 minute!

Delicii la cană! Cel mai simplu și rapid desert pe care îl poți prepara la cuptorul cu microunde în DOAR 5 minute!

Cu toții iubim desertul dar de cele mai multe ori nu avem timp pentru prăjituri sofisticate, care necesită mult timp pentru preparare. Nimic mai simplu! Rețeta de brioșă la cană este ceea ce vă trebuie. Nu uitați să adăugați o cupă de înghețată deasupra pentru un plus de savoare!

Vineri, 03.10.2014, 15:27
Tablou de toamnă: Fazan cu mousse de hribi, vanilie şi legume

Tablou de toamnă: Fazan cu mousse de hribi, vanilie şi legume

Ingrediente 1 bucată fazan proaspăt (1,500-2kg) 750 ml vin roşu sec 200 g hribi proaspeți 1 bucată baton de vanilie 100 g ceapă 250 g sfeclă roșie 200g morcov 150 g țelină 2 bucăți roşii proaspete 10 g cimbru proaspăt 10 g...

Vineri, 03.10.2014, 15:11
Chef Sorin Bontea te învață să gătești ''Fructe de mare în „nage” cu sofran''

Chef Sorin Bontea te învață să gătești ''Fructe de mare în „nage” cu sofran''

Ingrediente -12 buc. clams - 12 buc. midii - 12 buc. creveti - 18 buc. scallops Nage: - sofran 2 g - suc de la 2 lamai - 6 cani supa de peste - 1 morcov taiat julienne - 1 dovlecel taiat julienne - 1 ardei gras rosu taiat julienne - 1...

Luni, 29.09.2014, 09:31
Chef Florin Dumitrescu recomandă: Paste cu creveți și dovlecei

Chef Florin Dumitrescu recomandă: Paste cu creveți și dovlecei

Ingrediente Creveti 150 g, dovlecel 100 g, unt 30 g, faina 100 g, oua 1 buc., coniac, smantana pentru gatit 50 ml Mod de preparare „După părerea mea, de pe nicio farfurie nu trebuie să lipsească ierburile aromate proaspete. Vă...

Luni, 29.09.2014, 09:25
Ai musafiri și nu știi ce să gătești? Încearcă rulourile cu prosciutto, curmale și gorgonzola

Ai musafiri și nu știi ce să gătești? Încearcă rulourile cu prosciutto, curmale și gorgonzola

O reteta delicioasa si foarte rapida, mai ales in cazurile in care ai musafiri si esti luata prin surprindere

Vineri, 26.09.2014, 13:44
Vrei un desert simplu și rapid? Încearcă prăjitura de ciocolată cu biscuiţi, FĂRĂ COACERE

Vrei un desert simplu și rapid? Încearcă prăjitura de ciocolată cu biscuiţi, FĂRĂ COACERE

Ingrediente Pentru blat: 500 g biscuiţi 1 pachet unt Pentru umplutură: 300 g ciocolată menaj 250 ml frişcă 3 foi gelatină 4 linguri fulgi de cocos Pentru servit fulgi de cocos Mod de preparare   Această prăjitură de...

Vineri, 26.09.2014, 13:26
DELICIOS: Pui în crustă de parmezan

DELICIOS: Pui în crustă de parmezan

O rețetă ușoară, delicioasă și extrem de rapidă pe care o poți încerca pentru cină.

Vineri, 26.09.2014, 09:27
Chef Sorin Bontea ne delectează cu o rețetă deosebită: Caribbean style shrimp cocktail

Chef Sorin Bontea ne delectează cu o rețetă deosebită: Caribbean style shrimp cocktail

Ingrediente creveti cu codita, 24 buc. - 500 ml apa - 2 lamai - 1 pahar de vin - telina apio - 1 ceapa taiata in patru - boabe de piper - frunze de dafin - 1 morcov - sare Mod de preparare  Se pune apa la fiert, adaugam ceapa,...

Joi, 25.09.2014, 14:41
O rețetă secretă din restaurantul lui chef Florin Dumitrescu

O rețetă secretă din restaurantul lui chef Florin Dumitrescu

Ingrediente Supa crema foarte gustoasa Cartofi 1 kg Praz 500g Smantana pentru gatit 500ml Supa de pui 1,5kg Mod de preparare  Fierbeti cartofii si jumatate din cantitatea de praz in supa de pui. Cand totul este fiert, bagati blenderul...

Joi, 25.09.2014, 14:36
Mimi Nicolae știe să prepare pere în foietaj

Mimi Nicolae știe să prepare pere în foietaj

Ingrediente 1 pară vin roșu cuișoare scorțișoară baton de vanilie zahăr aluat foietaj ciocolată neagră 200 ml smântână de gătit ghimbir Mod de preparare  Se pun cantități egale de vin și apă într-o...

Joi, 25.09.2014, 14:33
Sous-Chef Mimi Nicolae ne recomandă: Mămăligă coaptă cu ciuperci

Sous-Chef Mimi Nicolae ne recomandă: Mămăligă coaptă cu ciuperci

Ingrediente 50 g brânză Roquefort oregano 150 ml smântână lichidă piper 3-4 căței de usturoi 500 g ciuperci sare apă lapte mălai verdeață Mod de preparare   Din lapte, apă și sare, se face o mămăligă moale. La...

Joi, 25.09.2014, 14:29
Mimi Nicolae: Musaka cu vinete si iaurt

Mimi Nicolae: Musaka cu vinete si iaurt

Mimi Nicolae, unul dintre cei doi Sous-Chefi ai emisiunii Iadul bucătarilor, a cărei premieră va avea loc pe 22 septembrie la ora 20.30, ne prezintă o rețetă clasică reinterpretată.

Joi, 25.09.2014, 14:24
Ou poșat în ierburi cu dovlecei grill, sparanghel sotat, telemea de capră și sos BBQ auriu

Ou poșat în ierburi cu dovlecei grill, sparanghel sotat, telemea de capră și sos BBQ auriu

Ingrediente 2 ouă 1 ardei roșu tăiat cubulețe fine 1 ramură cimbrișor verde tocată mărunt 10 g chives tocat mărunt 1 ramură tarhon verde tocat mărunt 1 lingură ulei de măsline un praf de sare un praf de piper alb Consumabile:...

Joi, 25.09.2014, 14:19
Chef Florin Dumitrescu ne învață să gătim paste carbonara

Chef Florin Dumitrescu ne învață să gătim paste carbonara

Ingrediente piper proaspăt măcinat 25 g parmezan ras 1 ou 50 g bacon 100 g spaghete Mod de preparare  Într-o tigaie se prăjește baconul tăiat cuburi.Se adaugă apoi câte un polonic de apă din oala în care...

Joi, 25.09.2014, 14:15
Chef Sorin Bontea recomandă:  Supă-cremă rece de căpșune cu piper roșu

Chef Sorin Bontea recomandă: Supă-cremă rece de căpșune cu piper roșu

Ingrediente 4 căni cu căpșune proaspete 1 cană cu suc de grapefruit 1 cană cu iaurt 1 ¼ frișcă lichidă 1 lingură miere ¼ cană cu lichior 1 linguriță de piper roșu Nucșoara Mod de preparare  Căpșunele spălate se pun...

Joi, 25.09.2014, 14:12
Cătălin Scărlătescu, juratul „Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor”, îţi prezintă cea mai TARE reţetă a verii

Cătălin Scărlătescu, juratul „Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor”, îţi prezintă cea mai TARE reţetă a verii

Ingrediente Ulei de măsline extravirgin Usturoi Usturoi verde Ardei iute Scoici (să aibă carapace) Vin alb chardonnay Pătrunjel proaspăt Sare (după gust) Mod de preparare Se călește în ulei de măsline usturoiul zdrobit...

Joi, 25.09.2014, 14:07
Rețeta delicioasă a Elenei Pădurariu: Confit de somon cu sos de avocado şi piure de păstârnac

Rețeta delicioasă a Elenei Pădurariu: Confit de somon cu sos de avocado şi piure de păstârnac

Ingrediente Ingrediente: 2-3 bucăți dile somon 2-3 linguri sare 1 linguriţă piper 500 ml ulei de măsline ½ legătură pătrunjel- câteva frunze lemongras 2 bucăți lime 2-3 bucăți păstârnac 50 g unt 200 ml lapte 2 bucăți...

Joi, 25.09.2014, 14:04
Concurentul Cătălin Badici recomandă: Dorada cu broccoli, baby carrot și sos olandez

Concurentul Cătălin Badici recomandă: Dorada cu broccoli, baby carrot și sos olandez

Ingrediente Ingrediente: 600-700 g doradă proaspătă, întreagă 300 g broccoli proaspăt 6 bucăți baby carrot proaspăt (cu tot cu codiță) 10 ml ulei măsline extra virgin 200 unt de masă 10 g salvie 1 bucată lămâie medie 3 ouă...

Joi, 25.09.2014, 14:00
Saint Jacques pe pat de piure de sparanghel verde, crumble de topinambur, bacon crocant şi topping de yuzu

Saint Jacques pe pat de piure de sparanghel verde, crumble de topinambur, bacon crocant şi topping de yuzu

Ingrediente Ingrediente: 3 unități medii de scoici Saint Jack(aprox. 35-40 mm diametru) 1 mănunchi sparanghel verde proaspăt (aprox. 12 unităţi) 1 topinambur (aprox. 45g) 1 șalotă (aprox. 20 g) 1 căţel usturoi 1 felie bacon (aprox....

Joi, 25.09.2014, 13:52
Fură și tu rețeta! Augustin Pop ne gătește piept de pui suculent, cartofi copti și 3 sosuri

Fură și tu rețeta! Augustin Pop ne gătește piept de pui suculent, cartofi copti și 3 sosuri

Concurentul Augustin Pop ne recomandă o rețetă pe placul tuturor. Când ești în pană de idei și nu știi ce să gătești, poți apela rapid la rețeta lui: piept de pui suculent cu cartofi copti și 3 sosuri

Joi, 25.09.2014, 09:44
Angela Lepădatu ne învață să preparăm: Supă de fructe de mare

Angela Lepădatu ne învață să preparăm: Supă de fructe de mare

Este un fel de mâncare deosebit, ce trebuie încercat măcar o dată.

Marti, 23.09.2014, 17:47
Florin Dumitrescu ne recomandă: Paste carbonara

Florin Dumitrescu ne recomandă: Paste carbonara

O rețetă delicioase de paste, fără smântână.

Joi, 11.09.2014, 12:44
x