Antena Căutare

Băieții INVADEAZĂ bucătăria FETELOR! Situația a scăpat de sub CONTROL!

Service-ul pentru paramedici continuă. Chef Florin Dumitrescu vine la echipa roșie să vadă ce se întâmplă cu desertul fetelor.

Service-ul pentru paramedici continuă. Chef Florin Dumitrescu vine la echipa roșie să vadă ce se întâmplă cu desertul fetelor.

Angi spune că a devenit egoistă și alege să își vadă doar de treburile sale.

„Așa le trebuie, să sufere toate. Toate sunt șefe, numai ordine știu să dea!”

Chef Florin Dumitrescu spune echipei albastre să invadeze fetele și să le ajute să termine comenzile. Sorin o învață pe Elena să facă niște clătite bune și spune că i se pare ciudat că o mamă nu poate face acest lucru.

Fetele încep să se ceartă și să își arunce cuvinte grele, dar băieții încearcă să calmeze spiritele și să se organizeze mai bine. Într-un final, paramedicii își primesc desertul.

Se lasă cu SÂNGE în Iadul Bucătarilor! O concurentă a chemat MEDICII!... Angi are o CRIZĂ de ISTERIE în bucătărie! Băieții rămân MASCĂ!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Iadul Bucătarilor nu e panică:). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/iadul-bucatarilor/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/antena1official/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlayhttps://antenaplay.ro/iadul-bucatarilor.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x