Antena Căutare

Cei trei jurați Hell's Kitchen ne aduc primăvara mai aproape într-un interviu cu mărțișoare!

Ce poate fi mai frumos decât să vezi cum natura prinde din nou viață?! Un nou sezon Iadul bucătarilor, am răspunde noi! Jurații ne-au făcut o surpriză și ne-au adus în dar un mărțișor virtual, dezvăluindu-ne secrete din viața lor

Ce poate fi mai frumos decât să vezi cum natura prinde din nou viață?! Un nou sezon Iadul bucătarilor, am răspunde noi! Jurații ne-au făcut o surpriză și ne-au adus în dar un mărțișor virtual, dezvăluindu-ne secrete din viața lor.

Obișnuiești să dăruiești mărțișoare?

Scărlătescu: Nu, recunosc. Mi-ar fi plăcut să cresc în zona țării în care femeile dau mărțișoare bărbaților.

Dumitrescu: Da. Și întotdeauna pun alături și un buchet de flori.

Bontea: Da, sigur că da. Cumpăr mărțișoare, le prefer pe cele confecționate manual și obișnuiesc să ofer în dar și flori.

O poveste drăguță legată de vreun mărțișor anume.

Scărlătescu: Pentru că nu obișnuiesc să dăruiesc mărțișoare, nici nu am povești special legate de acest obicei. Am preferat însă, de-a lungul timpului, să le scot în oraș de 1 și 8 martie pe femeile din viața mea. Sau să le gătesc.

Dumitrescu: Să știi că nu am povești legate de tradiția asta. Eu am recunoscut în repetate rânduri că nu îmi plac sărbătorile din perioada asta, 14 februarie, 24, apoi 1 și 8 martie.

Când erai copil, cumpărai / confecționai mărțișoare? Pentru cine?

Scărlătescu: Am fost un copil sărac și nu aveam bani să cumpăr mărțisoare. În schimb, îmi ajutam bunica foarte mult. Eu am fost foarte atașat de bunica și îi făceam curățenie în grădină. Nu o lăsam pe ea să facă nimic din treburile de prin curte. Am fost foarte ”bunicos” și ăsta era felul meu de a-i spune că o iubesc.

Bontea: Întotdeauna cumpăram mărțișoare, bineînțeles cu ajutorul părinților, pentru toate fetele din clasă și pentru profesoare. Respectam tradiția!

Recomadare pentru o masă de 1 martie.

Scărlătescu: Pentru o masă de 1 martie vă aștept la mine la restaurant, mâncarea e fantastică. Pentru domnii care doresc să le gătească de 1 martie doamnelor din viața lor, le recomand să meargă la piață și să le pregătească salate din ingredient proaspete. Să aleagă rețete sănătoase, salate mixte care să conțină morcov, varză roșie, ridichie, gulie fără coajă, ceapă verde, roșii și, neapărat, prune uscate și nuci. Aceste ultime două ingrediente vor da un gust aparte salatelor.

Dumitrescu: Aș recomanda un desert savuros, pentru doamne. Lava cake, de exemplu sau pannacotta cu fructe de pădure. Sau desertul meu, Pomme du Sima.

Bontea: Pe mine 1 martie mă duce mai degrabă cu gândul la flori, decât la mâncare. Așa că recomandarea mea, indiferent de ce alegeți să mâncati, este să puneți un buchet frumos de flori pe masă.

Cel de-al doilea sezon ”Hell’s Kitchen – Iadul bucătarilor” debutează cu două ediții, pe 9 și 10 martie, de la 20.30.

Chef Florin Dumitrescu are mereu un ajutor de nădejde! Așa arată finalul unei zile reușite alături de fetița sa, Ava!... Florin Dumitrescu, un chef internațional! Juratul analizează preparate din întreaga lume, într-o competiție culinară!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Iadul Bucătarilor nu e panică:). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/iadul-bucatarilor/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/antena1official/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlayhttps://antenaplay.ro/iadul-bucatarilor.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x