Căutare Live

Chef Florin ne vinde un pont! Ce trucuri poți folosi pentru a obține un Milfoil delicios!

De vreme ce echipa roșie nu este pregătită pentru desert în seara aceasta, băieții sunt nevoiți să se regrupeze și să prepare unul

De vreme ce echipa roșie nu este pregătită pentru desert în seara aceasta, băieții sunt nevoiți să se regrupeze și să prepare unul.

Dany este cel căruia Chef Florin îi dă sfaturi pentru a realiza un Milfoil delicios. "Iei patru gălbenușuri și le freci bine cu zahăr, pui mascarpone și îl încorporezi ușor, ușor cu spatula sau lingura de lemn. Separat bați frișca lichidă până se întărește. Poți adăuga întăritori, dacă nu folosește zeamă de lămâie. Aerează-l și în felul acesta nu ți se taie."

De la DESERT la SPITAL! Gabriela are nevoie de îngrijirile medicilor după o seară tensionată!... Și băieții plâng câteodată! Tavi nu își poate stăpâni lacrimile după un service ratat!...

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Iadul Bucătarilor nu e panică:). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/iadul-bucatarilor/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/antena1official/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlayhttps://antenaplay.ro/iadul-bucatarilor.

Ultimele știri