Antena Căutare

Chef Sorin Bontea coordonează primul service din noul sezon ”Hells Kitchen – Iadul bucătarilor”

Noul sezon ”Hells Kitchen – Iadul bucătarilor” debutează la Antena 1 luni, 9 martie, de la 20.30. Începând de mâine, în fiecare luni și marți cei trei jurați, chef Bontea, chef Scărlătescu și chef Dumitrescu, secondați de simpaticul maestri de ceremonii, Virgil Mănescu, redeschid bucătăria și retsaurantul ”Hells Kitchen” pentru încă un sezon de lupta aprigă și condimentată. Prima ediție din sezon aruncă în arena culinară de la Antena 1 20 de bucătari talentați, care, împărțiți în două echipe – cea roție și cea albastră, sunt hotărâți să dea tot ce au mai bun

Noul sezon ”Hells Kitchen – Iadul bucătarilor” debutează la Antena 1 luni, 9 martie, de la 20.30. Începând de mâine, în fiecare luni și marți cei trei jurați, chef Bontea, chef Scărlătescu și chef Dumitrescu, secondați de simpaticul maestri de ceremonii, Virgil Mănescu, redeschid bucătăria și retsaurantul ”Hells Kitchen” pentru încă un sezon de lupta aprigă și condimentată. Prima ediție din sezon aruncă în arena culinară de la Antena 1 20 de bucătari talentați, care, împărțiți în două echipe – cea roție și cea albastră, sunt hotărâți să dea tot ce au mai bun.

Luni seară de la 20.30 fiecare dintre cei 20 de concurenți este întâmpinat la ”Hells Kitchen” cu provocarea de a găti un preparat semnătură, astfel încât cei trei chefi să își dea seama de nivelul, cunoștințele și talentul fiecăruia în parte. Fie că s-au școlit în Franța sau Italia, fie că studiază gastronomia, fie că deține propriul restaurant sau a lucrat în restaurant cu stele Michelin, fiecare concurrent va simți pe pielea sa ce înseamnă bucătăria ”Hells Kitchen” și jurizarea cu cei trei chefi de temut. Primul contact cu bucătăria va fi plin de surprize, pentru că acomodarea cu un loc nou nu este deloc ușoară.

Clătite pentru chef Scărlătescu

Cunoscut pentru faptul că nu agreează clătitele, chef Scărlătscu va avea parte chiar la prima probă a serii de o surpriză în farfurie: clătite cu somon și cremă de brânză. Cum va reacționa juratul în fața acestui plating, telespectatorii Antena 1 vor afla luni de la 20.30. La această primă probă cei trei jurați vor împărți și laude, pentru un concurrent care reușește să obțină o farfurie aproape la fel de bună ca a lui chef Bontea, dar vor trimite în coșul de gunoi multe alte preparate. Jurații nu vor să vadă ”poieniță în farfurie”, după cum vor mărturisi chiar ei, pentru că pretențiile restaurantului sunt mari, cu atât mai mult cu cât au în față bucătari cu experiență, rodați la restaurant din țară și străinătate.

Cină pentru doamne în prima ediție

”Veți vedea concurenți foarte buni, talentați, dar până se vor obișnui cu bucătăria, cu meniul impus de noi, până vor învăța să funcționeze ca o echipă, va trece ceva timp”, spune chef Bontea. De fapt, tot el este și cel care va coordona primul service al noului sezon, la care cei 20 de bucătari trebuie să gătească o cină aleasă pentru doamne. La început de martie, ”Hells Kitchen” va sărbători doamnele invitând la masă numai femei, cunoscute sau nu, pe care să le răsfețe cu un meniu de top. Femei de afaceri, designeri, stewardeze, realizatori TV, chefi cunoscuți, toate aceste doamne trebuie tratate cu atenție și respect. Iar preparatele care ajung pe masa lor trebuie să fie fără cusur. Așa se face că chef Bontea, secondat de chef Dumitrescu și chef Scărlătescu, va lua în mână frâiele bucătăriei și nu va fi deloc milos cu concurenții. Durerile de cap sau de picioare nu își au locul în bucătărie, scuzele nu sunt acceptate, astfel că chef Bontea își va ascuți și mai mult atitudinea. Salatele, foie gras-ul, risotto-ul, deserturile, toate trebuie să fie perfecte și scoase la timp. Cum se vor descurca la primul service cele două echipe, daca vor reuși să ducă cina pentru doamne la bun sfârșit, cine va fi eliminat și cum vor reacționa chefii, telespectatorii Antena 1 vor descoperi în prima ediție din sezon, pe 9 martie, de la 20.30.

”Veți vedea sezonul acesta service-uri foarte dinamice, mai ales că bucătăria va fi coordonată, pe rând, de fiecare dintre noi, cei trei jurați. Ceea ce poate fi uneori bulversant pentru unii concurenți. Pe alții îi va avantaja, pentru că fiecare va lucra mai bine cu unul dintre noi, chefii. Iar de aici se vor naște situații foarte interesante”, dezvăluie chef Scărlătescu.

La rândul lui, chef Dumitrescu e de părere că pretențiile trebuie să fie și mai mari: ”Veți vedea concurenți foarte buni, unii dintre ei sunt adevărate personaje, școliți în Franța sau Italia, unii bucătari cu experiență.”

”Hells Kitchen – Iadul bucătarilor” este difuzat luni și marți, începând cu 9 și 10 martie, de la 20.30, la Antena 1.

POVEȘTILE HK: Delicioasele spaghete și sosurile care le dau savoare. Așa arătau vechile rețete de carbonara sau lasagna... POVEȘTILE HK: Și doamnele ajung la performanțe în bucătărie! Ea este singura femeie din lume care deține 7 stele Micheli...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Iadul Bucătarilor nu e panică:). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/iadul-bucatarilor/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/antena1official/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlayhttps://antenaplay.ro/iadul-bucatarilor.

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x