Antena Căutare

Final de service în Restaurantul Hell's Kitchen! Seara se încheie cu o SURPRIZĂ DE PROPORȚII!

După o zi grea, echipa roșie este anunțată de Chef Florin că au încheiat cu brio service-ul și sunt nevoiți să curețe bucătăria, în timp ce băieții mai au câteva farfurii de terminat

După o zi grea, echipa roșie este anunțată de Chef Florin că au încheiat cu brio service-ul și sunt nevoiți să curețe bucătăria, în timp ce băieții mai au câteva farfurii de terminat. Se vede cum mutarea lui Cătălin în echipa fetelor le-a adus acestora numai beneficii.

Denis și Cătălin sunt surprinși mereu filtrând, lucru care i se pare anormal lui Dany. "Să lăsăm giugiulelile pentru mai încolo. Aici gătim!"

Chef Florin anunță finalul serii, o dată cu plecarea ultimilor clienți. Urmează raportul.

Angi este nemulțumită de eliminarea sa din bucătărie, dar fericirea lui Chef Florin eclipsează supărarea lui Angi.

"E prima seară când am terminat ambele service-uri și am primit și laude de la clienți!", mărturisește Florin Dumitrescu.

Cum nici una dintre echipe nu a câștigat, este nevoie de două nominalizări de la fiecare. Oare cum se va termina seara?!

Prima nominalizare din echipa roșie este Angi pentru că nu a învățat meniul, iar a doua este Kinga pentru că a irosit multă carne.

Echipa albastră îl nominalizează pe Vali pentru că nu își controlează emoțiile, iar Ovidiu este veriga slabă.

După o sesiune de mărturisiri, Angi și Ovidiu sunt rugați să treacă din nou în rând, oferindu-li-se o nouă șansă. Kinga și Vali sunt și ei invitați la locuri pentru că "în seara asta nu pleacă nimeni. Am terminat prima oară service-ul."

După ce au răsuflat ușurați, Valentin a ținută să își spună și el oful. Considerând că lui Chef Florin nu îi place fața sa, concurentul a sugerat să primească o mască de maimuță și două pancarte cu "Da, Chef!" și "Nu, Chef!". Glumind și înțelegând problema lui Valentin, Cei trei Chefi l-au asigurat că stilul lor de a-i motiva nu este nici măcar un sfert din ceea ce se întâmplă într-o bucătărie adevărată. "Ucenicia ta va începe dincolo de acest show!", l-a asigurat Florin Dumitrescu.

Comandă INEDITĂ în bucătăria Iadul bucătarilor! Augustin este nevoit să prepare un desert de zile mari!... Florin Dumitrescu, un tată model şi un soţ romantic! "Îmi doresc enorm încă o fetiţă"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Iadul Bucătarilor nu e panică:). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/iadul-bucatarilor/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/antena1official/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlayhttps://antenaplay.ro/iadul-bucatarilor.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x