Căutare Live

Și băieții plâng câteodată! Tavi nu își poate stăpâni lacrimile după un service ratat!

În timp ce toți concurenții încearcă să își pună ordine în gânduri, Tavi este extrem de nemulțumit de ceea ce a făcut în bucătărie

În timp ce toți concurenții încearcă să își pună ordine în gânduri, Tavi este extrem de nemulțumit de ceea ce a făcut în bucătărie.

Baricadat în spatele unei perechi de ochelari și cu halatul pe el, concurentul fumează tacticos în terasă. "E lumină multă!", încearcă el să se ascundă de adevăratul motiv în fața Elenei care surprinde episodul.

"Ce vrei mă să-ți spun că bocesc ca bou'! Că mă consum, că pun suflet în toate!", recunoaște până la urmă Tavi, care decide să meargă mai departe pe cont propriu, fără a se implica pentru ceilalți.

Chef Florin ne vinde un pont! Ce trucuri poți folosi pentru a obține un Milfoil delicios!... Încep NOMINALIZĂRILE! După încă o seară ratată, concurenții sunt din nou supuși tensiunii înainte de ELIMINARE!...

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Iadul Bucătarilor nu e panică:). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/iadul-bucatarilor/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/antena1official/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlayhttps://antenaplay.ro/iadul-bucatarilor.

Ultimele știri