Antena Căutare

Încep NOMINALIZĂRILE! După încă o seară ratată, concurenții sunt din nou supuși tensiunii înainte de ELIMINARE!

Dezamăgit de service-ul din seara asta, Chef Florin închide bucătăria Hell's Kitchen și îi lasă pe concurenți să se gândească până a doua zi la nominalizări

Dezamăgit de service-ul din seara asta, Chef Florin închide bucătăria Hell's Kitchen și îi lasă pe concurenți să se gândească până a doua zi la nominalizări.

"Astăzi mi s-a confirmat: Sunteți o gașcă de spălători de vase!", îi mustră juratul.

Concurenții vor avea o seară dificilă pentru a nominaliza verigile slabe din competiție. În timp ce fetele sunt liniștite și mulțumite că au avut totuși farfurii servite, echipa albastră resimte flăcările iadului.

Momentul ADEVĂRULUI!

Kinga este cea care spune nominalizările pentru echipa roșie. Valentina și Elena sunt cele două aduse în fața Chefilor. Din păcate, aceștia nu sunt de acord cu cele două nominalizări și spun că ar fi ales-o pe Gabriela, pentru că ea le-a pus bețe în roate în ceea ce privește desertul.

În echipa băieților Ștefan este cel care ia cuvântul și se autonominalizează din pricina unor probleme de sănătate. Acesta nu i se pare lui Chef Florin un motiv real și continuă cu cel de-al doilea nume. Tavi este cel pe care o parte din concurenți îl vor afară. Nefiind de acord cu echipa, Chef Dumitrescu le cere cea de-a treia nominalizare. Aceasta ar fi fost Valeriu.

În fața celor trei jurați sunt chemați Gabriela, Valentina, Elena, Ștefan, Tavi și Valeriu. Care dintre ei rămâne și care pleacă acasă?

Chefii au DECIS! Echipa roșie va rămâne fără Gabriela, în timp ce băieții îl pierd pe Ștefan.

Și băieții plâng câteodată! Tavi nu își poate stăpâni lacrimile după un service ratat!... Chef Florin Dumitrescu face DEZVĂLUIRI despre SECRETUL din spatele PRODUSELOR sale!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Iadul Bucătarilor nu e panică:). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/iadul-bucatarilor/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/antena1official/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlayhttps://antenaplay.ro/iadul-bucatarilor.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x