Antena Căutare

MAREA FINALĂ îngroapă securea războiului! Concurenții care au creat HAOS își cer acum iertare!

Chiar dacă este un gest doar de fațadă pentru unii dintre ei, o parte dintre concurenții care au intrat în conflicte de-a lungul edițiilor sunt acum mai buni și încearcă să se împace cu foștii adversari

Chiar dacă este un gest doar de fațadă pentru unii dintre ei, o parte dintre concurenții care au intrat în conflicte de-a lungul edițiilor sunt acum mai buni și încearcă să se împace cu foștii adversari.

Fericiți că nu fac parte din echipa lui Michael, Frankie și Tudor se duc pe rând la finalist pentru a se asigura că supărarea dintre ei este de domeniul trecutului.

"Frankie m-a felicitat și mi-a zis ca e ok. Ce să zic, asta e viața!" afirmă Michael, în timp ce Tudor dă dovadă de fairplay și încearcă să se scuze pentru reacțiile anterioare "Michael sper să nu fii supărat, nu te-am jignit!".

Din păcate, ambii au reacții frumoase doar în fața lui Michael, în spatele camerelor mărturisind că îl consideră un ciudat pe care l-ar sabota în timpul service-ului dacă ar fi în echipa sa.

Spre norocul lui Michael, cei doi însă fac parte din echipa Mariei.

Jocul PERICULOS începe cu desemnarea ECHIPELOR! Michael și Maria își revăd foștii colegi!... S-a dat START emoțiilor! Ultimul service din FINALĂ aduce presiunea pe umerii celor două echipe! Iată ce TACTICĂ foloses...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Iadul Bucătarilor nu e panică:). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/iadul-bucatarilor/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/antena1official/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlayhttps://antenaplay.ro/iadul-bucatarilor.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x