Antena Căutare

Moment senzaţional! Horia Brenciu a găsit imn pentru emisiunea “Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor”

Audiţiile cu juriul pentru cel de-al patrulea sezon al super show-ului X Factor, difuzat în fiecare vineri, de la 20:30, la Antena 1, le-au rezervat celor trei juraţi, diva Delia, showmanul Brenciu şi rock-starul Bănică o mulţime de surprize.

Audiţiile cu juriul pentru cel de-al patrulea sezon al super show-ului X Factor, difuzat în fiecare vineri, de la 20:30, la Antena 1, le-au rezervat celor trei juraţi, diva Delia, showmanul Brenciu şi rock-starul Bănică o mulţime de surprize.

Chiar când credeau că nimic nu îi mai poate surprinde, în faţa lor şi-a făcut apariţia un rapper de 32 de ani din Republica Moldova. De la atitudine şi până la genul muzical adoptat, nimic nu prevestea versurile melodiei alese de acesta - mai exact descrierea procesului de „producere” şi servire a mămăligii.

Horia Brenciu i-a spus imediat concurentului: „Îi dau acum un telefon lui Scărlătescu şi ii zic <<Băi, am un imn pentru emisiunea “Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor”. Ăsta trebuie să fie imnul, Scărlătescu, Dumitrescu şi Bontea, cântând <<Mămăligă>>”, a mărturisit râzând showmanul de la X Factor.

Şi rock-starul Bănică a fost plăcut surprins de reprezentaţia concurentului: „Voi, moldovenii de peste Prut, aveţi acest haz specific, epic, aveţi poveşti, dar asta cu mămăliga... n-am mai auzit aşa ceva. Bravo! Original, bine de tot!”, i-a spus el.

Cum sună melodia care a făcut furori pe scena „X Factor”, rămâne de văzut vineri seară, de la 20:30, la Antena 1.

Delicii japoneze! Chef Kazoumi Otta te învață cum să găteşti Sushi ACASĂ... Încă din 1903 vegetarienii erau la modă! Cel mai vechi restaurant din lume ar putea deveni ''ultima fiță de AZI''...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Iadul Bucătarilor nu e panică:). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/iadul-bucatarilor/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/antena1official/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlayhttps://antenaplay.ro/iadul-bucatarilor.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x